Reklam
Reklam
Reklam

Rubenis Tekstil (RUBNS) halka arz ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 23 Haziran tarihli bülteninde 2 şirketin halka arzını onayladı. Bu şirketlerden biri de Rubenis Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş. oldu. Rubenis Tekstil halka arz talep toplama tarihleri ve saatleri ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı, kaç lot verir? Rubenis Tekstil hangi bankalar, alınır mı?

Rubenis Tekstil (RUBNS) halka arz ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı?
24 Haziran 2022 - 09:53
SPK, 23 Haziran’da 2 şirketin halka arzını onayladı. Bu şirketlerden biri olan Rubenis Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş.’nin halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar ise, detayları internet ortamında araştırıyor. Şirket, halka arza toplam 24.500.000 TL nominal değerli payı konu edecek ve hisse fiyat ise 12.50 TL olarak belirlendi.

Rubenis Tekstil, yayımlanan taslak izahnameye göre eşit dağıtım yöntemi ile dağıtım gerçekleştirecek. Şirketin halka arzına dair diğer detaylar haberimizde…

ŞİRKET HAKKINDA

%100 Organik Pamuklarla son teknoloji tesisinde ürettiği üstün kalite ürünlerle birlikte 2021 de açmış olduğumuz Dünyada kendini kanıtlamış üstün teknolojili Mayer Marka Örme - Kumaş fabrikasıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Şirket, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde 90.000 m2’lik arazi satın alarak tesis kurulumu için gerekli adımı atmıştır. Yatırım maliyeti 50 Milyon USD olan tesis, satın alınan arazinin 50.000 m2’lik kapalı alanı üzerine inşa edilerek Türkiye, Ortadoğu ve Balkanlar’ın en modern iplik tesisi olmuştur.

Rubenis Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş.
HALKA ARZ DETAYLARI
SPK Onay Tarihi:
23 Haziran 2022
Talep Toplama Tarihleri: 29-30 Haziran
Talep Toplama Süresi: 2 iş günü
Halka Arz Edilecek Pay (nominal değerli): 24.500.000 TL
Hisse Fiyatı: 12.50 TL
Halka Arz Yöntemi: Eşit Dağıtım
Hisse Kodu: RUBNS
TAAHHÜTLER



BANKA VE ARACI KURUMLAR


Şirketin halka arzına tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden katılım sağlanabilir.

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum