Reklam
Reklam
Reklam

Rıza Akın kimdir, kaç yaşında, neden öldü?

Sanat camiasını yasa boğan bir ölüm haberi geldi. Kardeş Payı dizisinde canlandırdığı Tahsin karakteri ile hafızalara kazınan Rıza Akın hayatını kaybetti. Rıza Akın kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Rıza Akın oynadığı dizi ve filmler…

Rıza Akın kimdir, kaç yaşında, neden öldü?
02 Kasım 2022 - 10:41
Ünlü oyuncu Rıza Akın hayatını kaybetti. Sanat camiasını üzen haber sabah saatlerinde geldi. Rıza Akın, ünlü oyuncular Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan’ın da yer aldığı Kardeş Payı dizisinde Tahsin Özdemir karakterine hayat veriyor ve bu dizi ile de hafızalara kazınmıştı.

Ünlü oyuncu Rıza Akın beyin kanaması geçirdi. Kötü haberi meslektaşı Menderes Samancılar sosyal medya hesabından "Rıza Akın kardeşim beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda" sözleri ile duyurdu. Menderes daha sonra ise Rıza Akın'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Akın'ın beyin kanaması geçirdiği aktaran Samancılar, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu: "Rıza Akın kardeşim beyin kanaması geçirdi. Ameliyattan çıktı, yoğun bakımda. Allah onu sevdiklerine bağışlasın. Kardeşim bunu da atlatacaktır. Sonuna kadar tüm doktorlarımıza inanıyor ve güveniyoruz."

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum