Reyting sonuçları | 31 Ekim 2022 Pazartesi Yasak Elma, Alparslan Büyük Selçuklu, Yalı Çapkını

Televizyon ekranlarında yayınlana yapımlar arasında en çok hangisinin izlendiği merak konusu oldu. 31 Ekim 2022 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı? Dünkü dizi reytinglerinde Alparslan Büyük Selçuklu, Yasak Elma, Bir Küçük Gün Işığı, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbetti, MasterChef en çok hangisi izlendi?

Reyting sonuçları | 31 Ekim 2022 Pazartesi Yasak Elma, Alparslan Büyük Selçuklu, Yalı Çapkını
01 Kasım 2022 - 00:21
Geçtiğimiz akşam televizyon kanallarında yine birbirinden iddialı ve başarılı yapımlar izleyicilerle buluştu. Yayınlanan bu yapımlar arasından en çok hangisinin izlendiği de yine merak konusu oldu. Reyting sonuçlarını merak eden dizi severler kendi izledikleri yapımların izlenme oranlarındaki sıralamasını merak ediyor.

31 Ekim 2022 pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında Alparslan Büyük Selçuklu 34. Bölümüyle yayınlandı. ATV ekranlarında Bir Küçük Gün Işığı, Show TV ekranlarında ise yine bu sezonun yeni dizilerinden Kızılcık Şerbeti dizi severlerin karşısına çıktı. Star TV ekranlarında Yalı Çapkını, Tv 8 ekranlarında MasterChef Türkiye ve Fox TV ekranlarında da Yasak Elma yayınlanan diğer yapımlar oldu. Peki bu yapımlardan en çok izlenen hangisi oldu. 31 Ekim 2022 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı?

31 EKİM REYTİNG SONUÇLARI

Dizi severlerin merakla araştırdığı 31 Ekim reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklandığında içeriğimiz güncellenecektir.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum