Regaip Kandili mesajları resimli hareketli 2023

Üç ayların başlangıcını haber veren Regaip Kandili, bugün tüm dünyada Müslümanlar tarafından idrak edilecek. Regaip Kandili’nin gelmesi ile birlikte sevdiklerine kutlama mesajları göndermek isteyenler de konu hakkında internette araştırma yapıyor. Regaip Kandili mesajları resimli 2023 kutlama mesajları. Regaip Kandili hareketli Facebook Whatsapp durum mesajları haberimizde…

Regaip Kandili mesajları resimli hareketli 2023
26 Ocak 2023 - 12:13
İslam dünyasının mübarek aylarından olan Recep, Şaban ve Ramazan aylarının başlangıcı, Regaip Kandili ile başladı. Üç ayların başlangıcında ilk Perşembe akşamı İslam alemi tarafından kutlanan Regaip Kandili’nde Müslümanlar, çeşitli ibadetlerle bu özel günde Allah’a da dua ediyor.

Tüm İslam dünyasının heyecanla beklediği Regaip Kandili’nde ayrıca, insanlar birbirlerine kutlama mesajları göndererek kandillerini kutluyor. Kandil mesajları göndermek isteyenler de konu hakkında internet ortamında araştırma yapıyor.

Biz de sizler için Regaip Kandili kutlama mesajlarını derledik. Ayrıca haberimizde resimli kandil mesajlarını da bulabilirsiniz.

REGAİP KANDİL MESAJLARI

"Regaib kelimesi bolluk, bereket, fɑzilet ɑnlɑmınɑ gelir. Bu gece Allɑh’ın lütuflɑrının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ɑylɑrın ilk Kɑndil gecesidir. Hɑyırlı olsun…"

"Kandil kadar aydınlık,kandil kadar rahmetli günlerimizin ve yıllarımızın olması duâsıyla."

"Rahmet iklimi mübarek üç ayların habercisi olan Regaip Kandili'nin feyzi üzerimize, rahmeti geçmişimize, bereketi evlerimize dolsun amin. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin. "



"Regaip istemek demek, biz de hayırlar isteriz,
Ya Rab; Biz de bağışlanmak dileriz .
Ya Rab! Bizlere güzel bir ahlak,hayırlı bir ömür, dünya ve ahiret güzelliği ver,
Bizleri adaletine razı olanlardan eyle."

"Regaip Kandilinizi kutlar, dualarınızın kabul olması dileğiyle tüm insanlığa hoşgörü, barış ve huzur getirmesini dilerim."



"Sevgiye dokunamazsın ama her şeyi güzelleştirdiğini bilirsin. Acı nereye dokunuyorsa, aminler oraya şifa olsun."

"Rahmet, bereket, mağfiret iklimi üç ayları müjdeleyen #RegaipKandili ’nin milletimize, İslâm âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum."
 


"Regaip istemek demek,
Biz de bağışlanmak dileriz..
Yâ Rabb!
Dualarımızın kabul olması dileğiyle.
Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun."



"Regaip Kandil'inizi tebrik eder, Allah'tan ülkemize ve İslam Alemine sevgi, huzur, rahmet ve mağfiret dilerim."

"Bu değerli Regaip Kandili gecesinde kâinatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi olan bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah (c.c.) tüm dualarımızı kabul ve makbul eylesin…"
 


"Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi üç ayları müjdeleyen tüm Müslüman aleminin Regaip Kandili mübarek olsun. Dualarınız kabul olsun."


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum