Rassan Khoshnaw kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapar?

Ebru Gündeş’in yeni sevgilisi Rassan Khoshnaw gündeme bomba gibi düştü. Çiftin yan yana ilk görüntülerinin sosyal medyada gündem olmasının ardından Rassan Khoshnaw merak konusu oldu. Rassan Khoshnaw kimdir, kaç yaşında, nereli? Rassan Khoshnaw ne iş yapar, mesleği nedir? Ebru Gündeş ile sevgilisi Rassan Khoshnaw arasında kaç yaş fark var?

Rassan Khoshnaw kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapar?
07 Haziran 2022 - 12:21
Son zamanlarda magazin dünyasından bomba gibi haberler gelmeye başladı. Eski eşi Reza Zarrab’dan ayrılan Ebru Gündeş, yeni bir aşka yelken açtı. Gündeş’in, yeni sevgilisi ile yan yana ilk fotoğrafı da sosyal medyada gündem oldu.

Magazin dünyasına bomba gibi düşen haberin ardından güzel sanatçı’nın yeni sevgilisi Rassan Khoshnaw, büyük merak konusu oldu.

Başta magazin haberlerini yakından takip eden vatandaşlar ve Ebru Gündeş’in hayranları olmak üzere, birçok sosyal medya kullanıcısı Gündeş’in yeni sevgilisi Rassan Khoshnaw hakkında bilgiler araştırmaya başladı.

Rassan Khoshnaw kimdir?

Hakkında pek bir bilgi bulunmayan Kuzey Iraklı iş insanı olan Rassan Khoshnaw 28 yaşındadır. İddialara göre, Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw, Ebru Gündeş'in hiçbir sahnesini kaçırmıyor ve hep en ön sıradan izliyor.

48 yaşındaki Ebru Gündeş'in, 28 yaşındaki Kuzey Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemini salladı. Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw, uluslararası yatırımlar yapıyor ve ana iş kolu altın. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum