Ramsay Hunt Sendromu nedir? Justin Bieber'in hastalığı nedir, ne oldu?

Ünlü şarkıcı Justin Bieber, Ramsay Hunt Sendromu’na yakalandı. Bir nevi yüz felci de olan bu rahatsızlık hakkında birçok kişi detaylı araştırma yapmaya başladı. Ramsay Hunt Sendromu nedir, nasıl geçer, tedavisi var mı? Justin Bieber hastalığı nedir, yüz felci mi geçirdi?

Ramsay Hunt Sendromu nedir? Justin Bieber'in hastalığı nedir, ne oldu?
11 Haziran 2022 - 13:21
Dünyaca tanınan ünlü şarkıcı Justin Bieber’ın, Ramsay Hunt Sendromu’na yakalandığı öğrenildi. Talihsiz sanatçı, sadece tek gözünü oynatabiliyor. Kanadalı ünlü popçu, rahatsızlığı nedeniyle Kuzey Amerika Turu’nu da ertelemek zorunda kaldı.

Sosyal medya hesabı Instagram’dan açıklamada bulunan Bieber, yayınladığı videoda, Ramsay Hunt Sendromu’na yakalandığını söyledi. Yaşanan bu gelişmenin ardından bu hastalık birçok kişi tarafından merak edilerek internette araştırılmaya başladı.

SADECE BİR GÖZÜNÜ OYNATABİLİYOR

Justin Bieber’ın yakalandığı hastalık yüz felci olarak tanımlanıyor. Genç şarkıcının sosyal medya hesabından yayınladığı video, tek gözünü oynatabildiği görüldü. Sahnelere ne döneceği konusunda bilgisi olmadığını ve yüzünün iyileşmesi için egzersizler yapmasının elzem olduğunu belirten Bieber,  son görüntüsüyle sevenlerini üzdü. Justin Bieber, hayranlarından dua etmelerini istedi.

Instagram'da 240 milyon takipçisi bulunan şarkıcının "Sizi seviyorum ve beni dualarınızda tutun" notuyla paylaştığı video kısa sürede 21 milyon izlendi.

Ramsay Hunt Sendromu nedir?

Ramsay Hunt Sendromu, çocuklarda suçiçeğine ve yetişkinlerde zona hastalığına neden  varicella zoster virüsünün neden olduğu nörolojik bir durumdur. Virüs, su çiçeği hastalığından iyileştikten ve yüzünüzdeki sinirleri tahriş etmek ve alevlendirmek için yeniden uyandıktan çok sonra bile, tüm yaşamınız boyunca vücudunuzda kalabilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum