Ramo 6. Son bölüm tek parça izle, 7. Yeni bölü fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv’nin yeni dizilerinden Ramo 18 Şubat Salı 6. Son bölümüyle ekranlara geldi. Ramo 5. Son bölüm tek parça kesintisiz izle, 7. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ramo 6. Son bölüm tek parça izle, 7. Yeni bölü fragmanı yayınlandı mı?
19 Şubat 2020 - 11:24
Show tv ekranlarında yayınlanan Ramo, 18 Şubat Salı akşamı 6. Bölümüyle ekranlara geldi. İzleyicileri yine ekranlara kilitlemeyi başaran Ramo’nun 6. Bölümü internette en çok arananlar arasında yer aldı. Ramo 6. Son bölüm tek parça full kesintisiz izle, 7. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Show Tv ekranlarında her salı akşamı ekranlara gelen Ramo dizisinin 6. bölümü bu akşam ekranlara geldi. Son bölümün ardından izleyiciler Ramo yeni bölüm fragmanını bekliyor. Sevilen dizinin son bölümünde; Sibel tarafından bıçaklanan Ramo daha kendine gelemeden, Ceyhan mahalleye saldırır. Mahalle tam bir savaş alanına döner. Saldırı sonucunda Ramo, ailesinden büyük bir kayıp verir. Ceyhan ise yaralı halde mahalleden kaçar. İşte Ramo 7. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme sayfası…
RAMO 6. BÖLÜM ÖZETİ
Sibel'in gözyaşları içinde büyük bir pişmanlık yaşadığı görülürken, Ramo ile arasındaki yüzleşme dikkat çekiyor. Çekilen silahların gerilimi arttırdığı tanıtımda Ramo ve ailesinin gözyaşlarıyla uğurladığı kişinin kim olduğu merak uyandırıyor.  Sibel tarafından bıçaklanan Ramo daha kendine gelemeden, Ceyhan mahalleye saldırır. Mahalle tam bir savaş alanına döner. Saldırı sonucunda Ramo, ailesinden büyük bir kayıp verir. Ceyhan ise yaralı halde mahalleden kaçar. Yaşanan kayıp sonucunda Ramo’nun ailesinde tam bir yıkım yaşanır. Ramo ve Boz vakit kaybetmeden Ceyhan’ın peşine düşerler. Ceyhan ise Ramo’nun beklemediği bir hamle yapar. Yavuz ise Ramo’nun babasının intikamı peşinde olduğunu öğrenmiştir. Ramo’yla buluşur ve ona babasıyla ilgili karanlıkta kalmış gerçekleri anlatır. Ramo, ailesini korumak için yeni bir karar almıştır. Artık Adana’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
RAMO 6. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
RAMO 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ramo dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ramo yeni bölüm fragmanı geldiği anda sayfamızdaki link üzerinden izlenebilecek.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum