Ramo 2. son bölüm tek parça izle, Cengiz vuruldu, Ramo 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show tv ekranlarında 2. Bölümüyle ekranlara gelen Ramo’nun yeni bölümü araştırılıyor. RAmo 2. Bölüm izle, tek parça full izle. Ramo’da neler oldu? Cengiz vuruldu mu? Ramo 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm detaylar…

Ramo 2. son bölüm tek parça izle, Cengiz vuruldu, Ramo 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
21 Ocak 2020 - 23:35
Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 2. Bölümüyle ekranlara gelen Ramo dizisi, izleyiciler tarafından oldukça beğenilmişe benziyor. Salı akşamlarının vazgeçilmezlerinden olmaya daha şimdiden aday olan Ramo, 2. Bölümüyle izleyenlerin nefeslerini kesen sahneleri ekranlara taşıdı. Ramo dizisinin 2. Bölümünü kaçıranlar ve yeninden izlemek isteyenler internet üzerinden araştırmalar yapmaya başladı. Ramo 2. Bölüm tek parça full izle, Ramo yeni bölüm izle gibi aramalar, internette en çok aranan kelimelerden oldu.
Ramo dizisi bu akşam 2. bölümüyle Show TV kanalında izleyiciyle buluştu. İlk bölümden büyük bir ilgi gören dizinin yeni bölümüne Cengiz'in vurulması damga vurdu. Bunun yanı sıra dizinin konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili meraklı arayışlar sürüyor. Peki Ramo 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte hem bu sorunun yanıtı hem de Ramo dizisinin oyuncu kadrosu, konusu ve dizi ile ilgili tüm bilinmesi gerekenler...
RAMO 2. YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?
Ramo, can dostu Boz’u kurtarmış, Cengiz’i vurmuştur. Gözünü karartıp her şeyi riske atan Ramo, Boz’la beraber eve döner.
Haberi çoktan almış olan aile üyeleri öfkelidir. Ramo’nun meclisin kararını hiçe sayıp, başına buyruk davranması, bütün ailenin yok edilme fermanının da imzalanmasıdır. Her ne kadar aile üyeleri ona sırt çevirmiş görünse de, Fidan ve Fatoş Ramo’nun yanında durur. Öte yandan Cengiz’in ölümü öğrenen Yıldırım ailesinin evine ateş düşer. Neslihan ve Halef karşılık verme planları yaparken duygularına yenilen Sibel, Ramo’dan hesap sormaya gider. Sibel, elindeki silahı Ramo’ya doğrultur ve babasının intikamını alacağını söyler. İkili hesaplaşır. Ramo’nun Cengiz’i öldürmesiyle beraber Adana’da işler karışacak, Ramo bu hamlesinin bedelini hiç ummadığı bir şekilde ödeyecektir.
RAMO 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
RAMO 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI
Ramo 3. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak...
RAMO NEREDE ÇEKİLİYOR?
Ramo dizisi Adana'da çekiliyor.
RAMO DİZİSİ KONUSU NEDİR?
Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu BKM’nin Show TV için hazırladığı iddialı dizi ‘Ramo’ seyirciyi yıllarca unutamayacağı bir hikayeyle buluşturmaya geliyor. Dizide ‘Ramo’ karakterine can veren Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi önemli oyuncular yer alıyor. Çekimleri Adana’da gerçekleşen dizi, efendisine başkaldıran Ramo’nun sıradışı hayatının hikayesi ile aile, adalet, intikam, dostluk ve aşk eksenindeki derin çatışmayı konu alıyor.
RAMO OYUNCULARI KİMLER?
Murat Yıldırım
(Ramo)
Esra Bilgiç
(Sibel)
İlker Aksum
(Hasan)
Yiğit Özşener
(Yavuz)
Görkem Sevindik
(Boz)
İdil Fırat
(Fidan)
Cemre Baysel
(Fatoş)
İlhan Şen
(Neco)
Rüzgar Aksoy
(Halef)
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum