Ramazan'da sokağa çıkma yasağı var mı?

Türkiye’de devam eden koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlerin boyutu sık sık internette araştırılıyor. Türkiye’de son 3 haftada toplam 8 günlük sokağa çıkma yasağı uygulandı. Ramazan ayının gelmesiyle merak edilen konulardan biri de bu ayda sokağa çıkma yasağının uygulanıp uygulanmayacağı. Ramazan’da sokağa çıkma yasağı uygulanacak? Bayrama kadar sokağa çıkma yasağı mı var? İşte detaylar…

Ramazan'da sokağa çıkma yasağı var mı?
23 Nisan 2020 - 14:48
Covid-19 (corona virüsü) salgını, ülkemizde kendisini hissettirmeye devam ediyor. Koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında hafta sonları sokağa çıkma yasağının uygulanması ve resmi tatillerde de bu kısıtlamanın devam ettirilmesi üzerinde vatandaşlar Ramazan ayında da sokağa çıkma yasağının olup olmadığını merak ediyor. İnternette sıkça aranan konulardan biri olan Ramazanda sokağa çıkma yasağını olacak mı? sorusunun cevabını sizler için hazırladık.  
RAMAZANDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?
Ramazan ayının ilk 3 günü sokağa çıkma yasağı var. 24 Nisan Cuma, 25 Nisan Cumartesi ve 26 Nisan Pazar günleri sokağa çıkma yasağı uygulandı. Ramazan ayı boyunca sokağa çıkma yasağı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Dolayısıyla Ramazan ayı boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanması da beklenmiyor. Ancak Ramazan ayı içerisinde hafta sonuna denk gelen günlerde yine sokağa çıkma kısıtlamasının olması bekleniyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum