Ramazan Bayramı'nda 9 günlük sokağa çıkma yasağı var mı?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında resmi tatil günlerinde ve hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanması üzerine, Ramazan Bayramı’nda da 9 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanacağı iddiaları gündeme geldi. Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Ramazan Bayramı’nda 9 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? işte detaylar…

Ramazan Bayramı'nda 9 günlük sokağa çıkma yasağı var mı?
30 Nisan 2020 - 23:21
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını, ülkemizde de etkisini göstermeye devam ediyor. Covid-19 salgını ile mücadelede Türkiye’de birçok tedbir alındı. Alınan tedbirlerden biri de resmi tatil günlerinde ve hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanması. Hafta sonları ve resmi tatil günlerinde sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanması üzerine, bayramda da bu kısıtlamanın 9 gün olarak uygulanacağı iddia edildi. Peki, bayramda 9 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı? Ramazan Bayramı’nda 9 gün sokağa çıkma yasağı var mı?
BAYRAMDA 9 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?
İç İşleri Bakanlığı’nın hafta sonları ve resmi tatil günlerinde koronavirüs salgınının önüne geçmek adına aldığı kararın bayramda da uygulanacağı sosyal medyada tartışılmaya başlandı. Sosyal medyada birçok kişi, Ramazan Bayram’ında 9 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının olacağını savunuyor. Ancak, İç İşleri Bakanlığı’ndan konuyla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Bayramda 9 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanıp uygulanmayacağı henüz belli değil.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum