Pendikspor - Fenerbahçe canlı maç yayını bilgileri

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe Pendikspor ile karşılaşıyor. Fenerbahçe taraftarları maçı canlı izlemek adına internette araştırma yapıyor. Fenerbahçe Pendikspor canlı maç yayını bilgileri haberimizde!

Pendikspor - Fenerbahçe canlı maç yayını bilgileri
29 Ekim 2023 - 16:06
Sarı-Lacivertliler, sezona muhteşem bir başlangıç yaptıktan sonra Avrupa macerasından dönerek yeniden yerel lige dönme hazırlığında. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Ludogorets'i perşembe günü mağlup ederek, bu sezon oynadığı 18 maçı da kazanarak inanılmaz bir galibiyet serisi yakaladı.

İsmail Kartal'ın öğrencileri, Konferans Ligi H Grubu'nda 3 maçta 3 galibiyetle liderlik sağlasalar da matematiksel olarak çıkışlarını garantileyemediler. Bu haftada ezeli rakip Galatasaray'ın liderlik koltuğuna yerleştiği bir haftada, Fenerbahçe'nin tek hedefi Pendikspor karşısında galip gelmek.

Yeni teknik direktörleri Ivo Vieira ile Süper Lig'deki ilk galibiyetlerini elde eden Pendikspor ise Fenerbahçe'ye karşı kazanma hedefiyle sahaya çıkacak.

Pendikspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda izlenebilir?

Pendik Stadyumu'nda gerçekleşecek olan maç saat 19:00'da başlayacak. Hakem Abdülkadir Bitigen düdük çalacak ve karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Pendikspor-Fenerbahçe muhtemel ilk 11'leri:

Pendikspor: Erdem C., Erdem Ö., Berkay, Welinton, Sequeira, İbrahim, Vukovic, Halil, Oscar, Diaby, Erdencan.

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Samet, Becao, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanki, İrfan Can, Tadic, Dzeko.

FENERBAHÇE VE PENDİKSPOR İLK KEZ KARŞI KARŞIYA

Trendyol Süper Lig'de zirvede yer alan Fenerbahçe ile bu sezon lige yükselen Pendikspor ilk defa karşı karşıya geliyor. Pendikspor, Süper Lig'e yükseldiği tarihte ilk kez Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

İki ekip daha önce Türkiye Kupası'nda iki kez karşılaştı. İlk karşılaşma 14 Aralık 1999'da Pendik'te oynandı ve ev sahibi Pendikspor, maçı 2-1 kazanarak tur atladı. İkinci karşılaşma ise 2012-2013 sezonunda gerçekleşti ve bu kez Fenerbahçe sahadan galip ayrıldı. Bu süreçte her iki takımın da toplamda ikişer golü bulunuyor.

20 MAÇ ÜSTÜNLÜĞÜ

Fenerbahçe, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Süper Lig'de oynadığı 18 maçı da kazanarak büyük bir galibiyet serisi yakaladı. Konferans Ligi elemelerinde 6 maça çıkan Fenerbahçe, 3 kez de grup aşamasına yükseldi.

İsmail Kartal'ın öğrencileri Süper Lig'de de 9 maç oynadı ve bu süreçteki tüm maçları kazanarak 18 maçlık galibiyet serisi elde etti. Geçen sezonun son lig maçında Gaziantep FK ve Türkiye Kupası finalinde Başakşehir'i de mağlup ederek Fenerbahçe, 20 maçlık galibiyet serisini sürdürdü.

Pendikspor - Fenerbahçe canlı izle