Pelin Hürman cin çıkarma kimdir, eski hali, aslen nereli, kaç yaşında?

Beyaz TV Youtube kanalında katıldığı canlı yayında cin çıkarma seansı yapan Pelin Hürman, sosyal medyanın gündemine düştü. Pelin Hürman kimdir, eşi kimdir, kaç yaşında, aslan nereli, ne mezunu, asıl mesleğin nedir?

Pelin Hürman cin çıkarma kimdir, eski hali, aslen nereli, kaç yaşında?
21 Haziran 2022 - 19:08
Beyaz TV’de yayınlanan Her Açıdan adlı programa konuk olan Pelin Hürman, canlı yayında cin çıkarma seansı yaptı. Yapılan bu cin çıkarma olayı, sosyal medyanın gündemine düştü. Sosyal medyada yayılan videonun ardından ise Pelin Hürman, günün en çok araştırılan isimlerinden biri oldu.

Sosyal medyanın son iki gündür en çok konuştuğu konulardan biri de sözde metafizik uzmanı olan Pelin Hürman oldu. Beyaz TV'nin youtune kanalında cin çıkarma seansı yaparak izleyenlerin akıl sınırlarını zorlayan Pelin Hürman'ın eski halleri ortaya çıktı. Eşi olduğunu söyleyen birinin yorumu ise kafa karıştırdı.

Pelin Hürman’ın canlı yayında cin çıkarma seansı gerçekleştirdiğini görenler, konuyu sosyal medya ortamına taşıdı. Hürman’ın görüntüleri, sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlendi ve paylaşıldı. Cin çıkarma işlemini çok kısa bir sürede gerçekleştirdiğini söyleyen Hürman’ın hayatı ve biyografisi gibi bilgiler ise büyük merak konusu oldu.

Pelin Hürman'ın cin çıkarması ve "Donat donat donat" sözleri de haliyle sosyal medyada dalga konusu oldu. Videoya yüzlerce yorum yağdı. 

Şimdi ise sosyal medyada gündem olan Pelin Hürman'ın başörtüsüz hali ortaya çıktı. İşte Pelin Hürman'ın eski hali



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum