#PedofiliMuratYildirim neden gündem oldu? Murat Yıldırım kimdir, nereli?

Sosyal paylaşım sitelerinden Twitter’da Murat Yıldırım ismi gündemde yer almaya başladı. #PedofiliMuratYildirim hashtagının Trend topic listesinde yer almasının ardından bu isim merak konusu oldu. Pedofili Murat Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli, neden gündem oldu, ne oldu, olay nedir*? Gibi sorular da internette sıkça araştırılıyor.

#PedofiliMuratYildirim neden gündem oldu? Murat Yıldırım kimdir, nereli?
20 Haziran 2022 - 00:16
Türkiye’nin ve dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Twitter’da, birçok farklı konu kullanıcılar tarafından tartışılıyor. Günün önemli gelişmeleri ise Trend Topic listesinde yer alıyor ve sosyal medya kullanıcıları konular hakkında yorum yapmaya da devam ediyor.

TT Türkiye listesinde bugün #PedofiliMuratYildirim etiketiyle binlerce twit atıldı. Atılan bu twitlerin ardından söz konusu kelime grubu TT listesinin ilk sıralarında yer aldı. Durum böyle olunca Pedofili ile suçlanan Murat Yıldırım’ın kim olduğu da büyük merak konusu oldu.

İddialara göre iki çocuk sahibi Murat Yıldırım, çocuklarını cinsel istismara sürüklemek istedi. Twitter kullanıcıları Murat Yıldırım’ın pedofili bir sapık olduğunu iddia etti. Acilen tutuklanmasını isteyen kullanıcılar herkesten #pedofilimuratyıldırım TAG’ını paylaşmasını istedi. Kısa sürede büyük bir yayılma gösteren başlığın ardından Murat Yıldırım TT oldu. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum