Pasifik Eurasia halka arz sonuçları, kaç lot verdi, PASEU ne zaman işlem görecek?

Borsa İstanbul’un yeni şirketlerinden Pasifik Eurasia Lojistik’te talep toplama işlemi sona erdi. Peki, Pasifik Eurasia (PASEU) kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek, halka arz sonuçları açıklandı mı?

Pasifik Eurasia halka arz sonuçları, kaç lot verdi, PASEU ne zaman işlem görecek?
08 Haziran 2023 - 00:12
Pasifik Eurasia Lojistik ve Dış Ticaret A.Ş., 1 Haziran tarihinde 3 diğer şirket ile birlikte halka arz onayı almıştı. SPK’nın halka arzına onay verdiği bu şirket, toplam 34 milyon lotu hisse başı 25 TL’den banka ve aracı kurumlar üzerinden satışa sundu. Gelen onayın ardından şirketin talep toplama tarihleri de 6-7 Haziran olarak açıklanmıştı.

Gelinen noktada ise Pasifik Eurasia Lojistik’in talep toplama işlemleri tamamlandı. Şirketin halka arzına katılan yatırımcılar, halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihini de merak ederek konuyu internet ortamında araştırmaya koyuldu. Peki, sonuçlar belli oldu mu?

PASİFİK EURASIA HALKA ARZ SONUÇLARI

Şirketin halka arz sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçların, 8-9 Haziran tarihlerinden birinde açıklanması bekleniyor. Halka arz sonuçları açıklandığında HALKA ARZ MOBİL UYGULAMA üzerinden anlık bildirim gönderilecektir. Uygulama linkleri aşağıda yer almaktadır.

HALKA ARZ iOS UYGULAMA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

HALKA ARZ ANDROID UYGULAMA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

PASİFİK EURASIA BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Pasifik Eurasia’nın Borsa İstanbul’da 12 ya da 13 Haziran tarihinde işleme başlaması bekleniyor. Bu tarih netleştiğinde de uygulamadan anlık bildirim gönderilmektedir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum