Pardus Girişim Sermayesi halka arz ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı?

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK), 2 Haziran 2022 Perşembe günü açıkladığı bültende iki şirket halka arz için onay aldı. Bu şirketlerden biri de Pardus Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. oldu. Yatırımcılar, Pardus halka arz ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı? PRDGY halka arz talep toplama tarihleri ve saatleri, kaç lot verir, hangi bankalar, hisse borsa kodu ve fiyatını araştırıyor. Halka arzın detayları haberimizde…

Pardus Girişim Sermayesi halka arz ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı?
03 Haziran 2022 - 09:44
Sermaye Piyasası Kurulu, 2 Haziran’da iki şirketin halka arzını onayladı. Bu şirketlerden biri de Pardus Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. oldu. Şirketin halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar ise, detayları internet ortamında araştırmaya başladı. Şirket hakkında bilgiler, halka arz detayları ve hisse banka bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

ŞİRKET HAKKINDA (Resmi siteden alınmıştır)

Saygın, güvenilir, etik yönetim ilkeleri anlayışına hakim, rekabetçi, global fırsatları kovalayan ve istikrarlı büyüme hedeflerine sahip kurumsal sermaye piyasası şirketi olarak uzun yıllar hizmet vermektir.

Piyasa koşullarının üzerinde getiri hedefine sahip, operasyon karlılığı ve gerçekçi büyüme hikayesi bulunan, rekabet avantajına sahip ürün ve hizmetleri bünyesinde barındıran, Pazar payı ve markalaşma süreçlerine sahip şirketlere ve projelere kaynak sağlayarak yatırımcılarımıza istikrarlı ve yüksek getiri sağlamaktır.

HALKA ARZ DETAYLARI

SPK Onay Tarihi: 2 Haziran 2022
Talep Toplama Tarihleri: 9-10 Haziran
Talep Toplama Süresi: 2 iş günü
Halka Arz Edilecek Pay (nominal değerli): 66.000.000 TL
Hisse Fiyatı: 2.29 TL
Halka Arz Yöntemi: Eşit Dağıtım
Hisse Kodu: PRDGS

TAAHHÜTLER (Taslak izahnameden alınmıştır.)



HALKA ARZIN GEREKÇESİ VE HALKA ARZ GELİRİNİN KULLANIM YERLERİ (Taslak izahnameden alınmıştır.)




BANKA VE ARACI KURUM BİLGİSİ

Pardus Girişim Sermayesi halka arzına tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden katılım sağlanabilmektedir.
 


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum