Özsu Balık (OZSUB) halka arz talep toplama tarihi ne zaman, eşit mi oransal mı?

Özsu Balık (OZSUB) halka arz tarihi ne zaman, eşit mi oransal mı? Sermaye Piyasası Kurulu, 11 Kasım 2022 tarihinde iki şirketin halka arzını onayladı. Özsu Balık halka arz talep toplama tarihleri ve saatleri ne zaman? Eşit dağıtım mı oransal mı hisse fiyatı kaç lira, hangi bankalardan girilir?

Özsu Balık (OZSUB) halka arz talep toplama tarihi ne zaman, eşit mi oransal mı?
16 Kasım 2022 - 16:11
SPK, geçtiğimiz hafta yayınlanan bültende iki şirketin halka arzının onaylandığını kamuoyuna duyurmuştu. Sanica Isı ile birlikte Özsu Balık Üretim’in de halka arzı onaylandı. İki şirketin halka arz onayı almasının ardından yatırımcılar da şirketler hakkında araştırmalar yapmaya başladı.

Sanica Isı’nın ardından merak edilen bir diğer şirket de Özsu Balık oldu. Şirketin talep toplama tarihleri duyurusunun gecikmesi üzerine birçok kişi bu bilgi hakkında internet ortamında araştırmalarda bulunuyor.

Özsu Balık hakkında

Bir gıda şirketi olan Özsu Balık, balık üretimi yapmaktadır. Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri olan Özsu, aynı zamanda 4 kıta ve 50 ülkeye yaptığı balık ihracatı ile dikkat çekmektedir. Özellikle çipura ve levrek üretimi ile adından söz ettiren şirket, halka arz ile büyüme odaklı ivmesini sürdürmeyi amaçlıyor.

HALKA ARZ BİLGİLERİ

SPK Onay Tarihi: 11.11.2022

Talep Toplama Tarihleri: 22 - 23 Kasım

Talep Toplama Süresi: 2 İş Günü

Pay Adedi: 20.000.000

Hisse Fiyatı: 7,69 TL

Halka Arz Yöntemi: Eşit Dağıtım

Hisse Kodu: OZSUB

Şirketin halka arz talep toplama tarihleri henüz netleşmedi. Halka Arz uygulamamızı, Google Play'den indirerek halka arz bilgilerini anlık olarak takip edebilirsiniz. Uygulamayı indirmek için TIKLAYIN


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum