Oyuncu Demet Özdemir, yasağa uymayanlara isyan etti: "İnsanlar ölüyor"

Güzel oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımla yasaklara rağmen dışarı çıkanlara isyan etti. Demet Özdemir yaptığı paylaşımda, “Ne kadar bencilsiniz. Lütfen yalvarıyorum önlem alın” dedi. Demet Özdemir kimdir?

Oyuncu Demet Özdemir, yasağa uymayanlara isyan etti: "İnsanlar ölüyor"
23 Mart 2020 - 13:26
Tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncularından olan Demet Özdemir, koronavirüs önlemlerine aldırış etmeden dışarı çıkan insanlara sosyal medya hesabından sitem etti.
YASAĞA KULAK ASMADAN DIŞARI ÇIKTILAR
Dünyayı etkisi altına alan ve son olarak Türkiye'ye sıçrayan koronavirüsü 14 binden fazla kişinin canına mal oldu. Türkiye'de geniş önlemlerin alındığı virüse karşı büyük risk grubunda olan 65 yaş üstü vatandaşların ve kronik hastalığı olan kişilerin sokağa çıkmaları yasaklandı. Ancak koyulan kurala uymayan vatandaşlar dün güzel havayı fırsat bilerek soluğu dışarıda aldı.
Oyuncu Demet Özdemir, yasaklara rağmen dışarı çıkanlara isyan etti: Yalvarıyorum önlem alın
"İNSANLAR ÖLÜYOR, YALVARIYORUM ÖNLEM ALIN"
Vatandaşların dışarı çıkma ısrarı ise sosyal medyada tepki toplarken çok sayıda ünlü isim de bu konu hakkında paylaşım yaparak düşüncelerini paylaştı. 28 yaşındaki oyuncu Demet Özdemir, uyarılara rağmen sokağa çıkanlara kişisel Twitter hesabı üzerinden tepki göstererek "Evde kalın dendikçe, kurala uymuyorsunuz. Başkalarını ve kendinizi düşünmüyorsunuz. Ne kadar bencilsiniz ve farkında değilsiniz... İnsanlar ölüyor, lütfen yalvarıyorum önlem alın" dedi.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?
Demet Özdemir, 26 Şubat 1992’de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul’a taşındı. Özdemir, bir röportajda babasıyla ilişkisi hakkında “Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır.” demişti.
Bengü’nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başlamıştır. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları’nda yürütülen eğitimlere katılarak iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi almıştır.
Mustafa Sandal’ın “Ateş Et ve Unut” adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv’de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide “Aylin” karakterini canlandırmıştır.
Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide “Alya” karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise “Demet” karakterini canlandırmıştır. Star TV’de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide “Aslı” karakterini canlandırmıştır.
Bengü’nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır. 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmış olan No:309 adlı dizide “Lale” karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Burak Aksak’ın yazıp yönettigi Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde “Aysel” karakterini canlandırmıştır.
2018-2019 yıllarında Star Tv’de yayınlanan Erkenci Kuş adlı dizide “Sanem” karakterini canlandırdı. Erkenci Kuş dizisindeki performansı ile Ortadoğunun en prestijli ödül töreni Murex D’or Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum