Oscar ödüllerine katılmayan yönetmen kimdir?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster’de, izleyicilerin merakla araştırdığı bir soru gündeme geldi. Yarışmacıya, “Hangi Yönetmen kazandığı Oscar Ödüllerinin törenlerine hiç katılmamıştır?” sorusu soruldu. İzleyiciler ise merakla bu sorunun yanıtını araştırıyor.

Oscar ödüllerine katılmayan yönetmen kimdir?
13 Haziran 2022 - 08:30
ATV ekranlarında Pazar akşamlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yine izleyicileri ekranlarının başına kilitledi. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile izleyicilere heyecanlı anlar yaşatan fenomen bilgi yarışması, para dağıtmaya da devam ediyor.

Pazar akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından olan Milyoner’in izleyicileri, bir yandan yarışmayı seyrederken diğer yandan da çıkan soruların yanıtlarını internette araştırıyor. Bu hafta sorulan bir soru da yine izleyicilerin araştırma yapmasına neden oldu. Yarışmacıya, “Hangi Yönetmen kazandığı Oscar Ödüllerinin törenlerine hiç katılmamıştır?” sorusu soruldu.

Yarışmayı merakla takip eden izleyiciler ise sorunun yanıtını öğrenmek adına soluğu internette aldı. Peki, büyük heyecanla araştırılan sorunun yanıtı neydi? İşte o sorunun yanıtı haberimizin detaylarında....

SORU: Hangi Yönetmen kazandığı Oscar Ödüllerinin törenlerine hiç katılmamıştır?
A- Quentin Tarantino
B- Woody Allen (cevap)
C- James Cameron
D- Francis Ford

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum