OSB Başkanı Yalçın göreve başladı, ilk ziyareti Kiracıoğlu ve Kürtüncü yaptı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde geçtiğimiz hafta yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da göreve gelen Mehmet Yalçın’a ilk ziyaret Bekir Okay Kiracoğlu ve Ahmet Hilmi Kürtüncü’den geldi.

OSB Başkanı Yalçın göreve başladı, ilk ziyareti Kiracıoğlu ve Kürtüncü yaptı
27 Haziran 2022 - 12:56
Kayseri OSB’de 24 Haziran Cuma günü Olağanüstü Genel Kurul yapılmış ve sandık sonuçlarından Mehmet Yalçın OSB’nin yeni başkanı olarak çıkmıştı. Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, bugün itibariyle göreve başladı.

Görevinin ilk gününde ilk mesajını da veren Başkan Yalçın, sanayiciler tarafından verilen görevi samimiyet ve dürüstlük içerisinde yapmak için çalışacaklarını ifade ederek hizmet için göreve geldiklerini belirtti.

Başkan Yalçın, “Allah, kulun niyetine göre verir. Bizler hizmet etmek için geldik. Sanayicilerimiz tarafından verilen görevi alnımızın akıyla yerine getirmek için samimiyet ve dürüstlükle çalışacağız” dedi.

YENİ YÖNETİME İLK ZİYARET

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyelerine ilk hayırlı olsun ziyareti Sanayiciler Bekir Okay Kiracıoğlu ve Ahmet Hilmi Kürtüncü’den geldi. Başkan Yalçın ve yönetimini ziyaret eden Kiracıoğlu ve Kürtüncü, yeni yönetimin başarılı çalışmalar yapacaklarına inançlarını dile getirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum