Onur Bulut'u Beşiktaş istedi, Fenerbahçe alıyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da forma giyen başarılı oyuncunun adı Beşiktaş ile anılsa da Fenerbahçe transfer için devreye girdi. Tecrübeli oyuncunun sarı lacivertli formayı giymesi artık an meselesi. Kayserispor’dan da transferle ilgili resmi açıklama geldi. İşte detaylar…

Onur Bulut'u Beşiktaş istedi, Fenerbahçe alıyor!
01 Şubat 2023 - 12:15
Yukatel Kayserispor ile başarılı bir sezon geçiren Onur Bulut’un adı, geçtiğimiz aylarda Beşiktaş ile anılmıştı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in Beşiktaş’ın başına geçmesinin ardından yaşanan süreçte, Kayserispor ile temasa geçmeden oyuncunun transfer edilmeye çalışıldığı gündeme düşmüş ve Kayserispor yönetiminden de bu duruma tepki gelmişti.

Yaşanan bu sürecin ardından Kayserispor’da forma giyen başarılı oyuncunun transferi, Beşiktaş için sıkıntıya girmişti. Transfer sezonunun açılmasının ardından Fenerbahçe, başarılı oyuncu için devreye girdi.



Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Fenerbahçe ile Onur Bulut transferi konusunda anlaştıklarını söyledi.

Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Onur Bulut için Kayserispor ile anlaştı. Konu ile ilgili açıklama yapan Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, “Fenerbahçe ile Onur Bulut konusunda anlaştık. Onur’un menajeri de sarı lacivertli takımla görüştü. Resmi sözleşme imzalanmadı ama prensipte anlaşıldı” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum