OnlyFnas Gizem Bağdaçiçek kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram Telegram hesabı nedir?

Son zamanlarda fenomen isimlerden biri olan Gizem Bağdaçiçek, birçok kişi tarafından merak edilmeye başladı. OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar, mesleği, boyu, kilosu, burcu? Gizem Bağdaçiçek sevgilisi var mı kimdir, evli mi?

OnlyFnas Gizem Bağdaçiçek kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram Telegram hesabı nedir?
06 Eylül 2022 - 15:48
OnlyFans’ta fenomen olan Gizem Bağdaçiçek, bir dönem Türkiye’de Galatasaray ve Fenerbahçe’de forma giyen Bruma’nın mesajlarını ifşa etmesi ile gündeme gelmişti.

Dikkatleri üzerine çeken fenomen Gizem Bağdaçiçek, birçok kişi tarafından da merak edilerek araştırılmaya başladı. Adı sürekli OnlyFans platformu ile anılan Gizem Bağdaçiçek hakkında merak edilenler haberimizde…

Gizem Bağdaçiçek kimdir?

Bigo Live platformlarında yayınladığı videolar ile adını duyuran Gizem Bağdaçiçek, güzelliğiyle ve danslarıyla adından söz ettiriyor. Erkeklerin aklını başından alan güzelliği ile çok konuşulan Bağdaçiçek, birçok kişinin de cebini yakıyor.

Sosyal medya platformu Instagram üzerinde her geçen gün takipçi artan Gizem Bağdaçiçek hakkında araştırmalar devam ediyor. Fenerbahçeli futbolcu Bruma ile yaşananlardan sonra adını sıkça duyduğumuz Gizem, 1992 doğumludur.

Kilosu: 51
Boyu: 1,70
Yaşı: 29
Yaşadığı yer: İstanbul
Memleketi: Erzurum- Bulgaristan

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum