Oncosem halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 15 Aralık tarihli bültende 2 şirketin halka arzına onay verdi. Bu şirketlerden biri de Oncosem Onkolojik Sistemler oldu. Peki, Oncosem halka arzı ne zaman, talep toplama tarihleri ve saatleri, eşit dağıtım mı oransal mı, hangi bankalardan alınır? Oncosem hisse fiyatı hisse kodu nedir, kaç lot düşer, kaç tavan olur?

Oncosem halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı?
15 Aralık 2022 - 21:08
SPK, 15 Aralık tarihinde EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile birlikte Oncosem Onkolojik Sistemler’in halka arzını onayladı. Gelen 2 halka arz onayının ardından şirketler hakkında araştırmalar da yatırımcılar tarafından yoğun olarak yapılmaya başladı. Biz bu haberimizde size, Oncosem’in halka arz detayları hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Gelin hep birlikte şirketin halka arz detaylarını inceleyelim.

ONCOSEM NE İŞ YAPAR?

Şirket, 15 yılı aşkın sağlık sektörü deneyimi ile kanser teşhisi ve tedavisinde kullanılan ekipmanlar, yarı mamul bileşenler ve tıbbi cihazların üretimi, diagnostik ürünler ve koruyucu ekipman üretimi gerçekleştirmektedir.

ONCOSEM HALKA ARZI NE ZAMAN?

Şirketin, onaylı izahnamesi ile birlikte halka arzda talep toplama tarihlerinin de yakın zamanda duyurulması bekleniyor. Bu duyuru geldiğiniz haberimiz güncellenecektir. Talep toplama tarihlerini, BURADA yer alan Halka Arz uygulaması ile anlık olarak öğrenebilirsiniz.

ONCOSEM KAÇ LOT HALKA ARZ EDECEK?

SPK, şirketin 5.950.000 nominal değerli payı halka arz etmesine onay verdi.

ONCOSEM HİSSE FİYATI NE KADAR?

Sermaye Piyasası Kurulu’nun bülteninde yer alan bilgilere göre, Oncosem’in halka arz fiyatı 17,50 TL olacak.

ONCOSEM HİSSE KODU NEDİR?

Oncosem Onkolojik Sistemler’in halka arzda kullanacağı hisse kodu ONCSM olacak.

ONCOSEM DAĞITIM ŞEKLİ NEDİR?

Şirketin taslak izahnamesinde yer alan bilgilere göre, halka arzda dağıtım şekli Bireysel Yatırımcılara Eşit Dağıtım şeklinde olacak.

ONCOSEM HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Bu veri, onaylı izahnamenin yayımlanması ile birlikte netlik kazanacaktır. Halka Arz uygulamasını indirerek, gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

ONCOSEM HALKA ARZINA HANGİ BANKALAR ÜZERİNDEN KATILIM SAĞLANABİLİR?

Bu veri de onaylı izahname ile birlikte netlik kazanacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum