Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçı hangi kanalda şifresiz izlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmak için mücadele veren Galatasaray, deplasmanda Olimpija Ljubljana ile karşılaşıyor. Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz yayınlanacak? İşte detaylar!

Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçı hangi kanalda şifresiz izlenir?
08 Ağustos 2023 - 18:16
Şampiyonlar Ligi eleme turunda ülkemizi temsil eden Galatasaray, 2. eleme turunun ardından bu kez bir üst tur olan 3. eleme turunda boy gösteriyor. Temsilcimiz bu turda, Slovenya ekiplerinden biri olan Olimpija Ljubljana ile karşılaşıyor. Okan Buruk'un öğrencileri bu mücadeleyi kazanarak rövanş maçı öncesinde avantaj elde etmek istiyor.

Maçın başlamasına kısa bir süre kala, futbolseverleri de heyecan sardı. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyenler internet ortamında araştırmalar yapıyor. Olimpija Ljubljana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar!

Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçı ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Zalgiris'i geçen sarı-kırmızılı ekip, play-off turuna çıkmak için Olimpija Ljubljana ile mücadele edecek.

İlk maça deplasmanda çıkacak Galatasaray, rövanşta rakibini İstanbul'da ağırlayacak.

Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçı 8 Ağustos Salı günü oynanacak.

TSİ 22.00'de  başlayacak mücadele, S Sport Plus'ta canlı yayınlanacak.

HAKEM EKİBİ BELLİ OLDU

Galatasaray ile Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçını İsveçli hakem Andreas Ekberg yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasında, 8 Ağustos Salı günü Slovenya'nın başkenti Lübliyana'daki Stozice Stadı'nda oynanacak karşılaşmada İsveçli Ekberg'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Mehmet Culum ile Niklas Nyberg üstlenecek.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise Granit Maqedonci olacak.

RÖVANŞ MÜSABAKASI NE ZAMAN?

Mücadelenin rövanşı ise 16 Ağustos Çarşamba günü RAMS Park'ta oynanacak. Karşılaşmanın yayıncısı henüz belli değil. 

Olimpija - Galatasaray canlı izle