Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin adı ne, ne zaman başlayacak, hangi kanalda?

EDHO’nun Hızır Çakırbeyli’si usta oyuncu Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi ne zaman başlayacak? Oktay Kaynarca yeni dizisi kimler, hangi oyuncular var, hangi kanalda yayınlanacak? Ben Bu Cihana Sığmazam konusu nedir?

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin adı ne, ne zaman başlayacak, hangi kanalda?
29 Mayıs 2022 - 14:23
Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Süleyman Çakır karakteri ile büyük kitlelerin hafızalarına kazınan başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ekranlara gelmişti. Beklenmeyen bir şekilde ekranlara veda eden dizi, sevenlerini de bir hayli üzmüştü.

Oktay Kaynarca’nın yeniden ekranlara geleceği haberinin yayılması üzerine de dizi hakkında birçok kişi detaylı araştırmalara başladı. Dizinin adı belli oldu. Yayın tarihi de az çok belli gibi ancak oyuncular konusunda netlik kazanılmış değil.

Beklenen dizinin yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceği, hangi kanalda yayınlanacağı ve reytinglerde nasıl bir başarı göstereceği de şimdiden merak konusu oldu. Dizi severler ve bilhassa Kaynarca hayranları, yeni dizinin tüm detaylarını internette araştırmayı sürdürüyor.

Peki, Oktay Kaynarca’nın Ben Bu Cihana Sığmazam adını verdiği yeni dizisi, ne zaman başlayacak? Dizi hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler yer alacak, dizinin konusu nedir? Gelin bu detayları birlikte inceleyelim ve Ben Bu Cihana Sığmazam’ın ayrıntılarına göz atalım.

Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlıyor?

Sevilen oyuncu Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer alacağı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çekimleri, Haziran ayının sonunda başlayacak. Dizinin, yeni dizi sezonuna yetişmesi ve ekranlara gelmesi bekleniyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam, ATV ekranlarında izleyicilerin karşısında olacak. Onur Tan’ın yöneteceği dizi adını Nesimi’nin efsane bir şiirinden alıyor.

Alican Yaraş ve Yusuf Alp’in yazdığı dizide Oktay Kaynarca sürprizi bol bir karaktere hayat verecek. Kaynarca’nın rolünün adı ise Cezayir…

Oyuncu kadrosu netleşmek üzere olan dizinin bazı sahneleri Türki Cumhuriyetleri’nde çekilecek.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCULARI KİM?

Usta Oyuncu Oktay Kaynarca'nın üzerinde titizlikle durduğu dizide oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekilleniyor. Yapımcılığını da kendisinin üstlendiği dizide Kaynarca'nın hummalı bir çalışma yürüttüğü biliniyor.

Usta oyuncu, dizide kimlerin yer alacağı konusunda ise adeta ser verip sır vermiyor. Dizideki oyuncu kadrosunu herkes gibi biz de merakla bekliyoruz. Bakalım büyük bir merak ve heyecanla beklenen dizide kimler yer alacak? Sizin de bu konuda görüşleriniz ve öngörüleriniz varsa, ya da dizide görmek istediğiniz oyuncular varsa yorumlarda belirtebilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum