OKan Buruk'tan Icardi açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şampiyon hoca, Arjantinli golcü Mauro İcardi'nin son durumu ve transfer hakkında açıklamada bulundu.

OKan Buruk'tan Icardi açıklaması!
16 Temmuz 2023 - 14:33
Geçtiğimiz sezonu şampiyon bitiren Galatasaray'da yeni sezon öncesi çalışmalar devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu Okan Buruk, şampiyonluğun mimarlarından olan ve bonservisi konusunda takımı PSG ile anlaşılan İcardi'nin transfer süreci ile genel transfer dönemiyle alakası açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'un İcardi açıklaması şöyle;

"Icardi pazartesi geliyor diye net bir açıklamam olmadı aslında, orada kesildi. Önümüzdeki hafta daha net bir şekilde belli olacak. Ailevi bir problem yaşadı. Onunla ilgili önümüzdeki hafta süre net şekilde belli olabilir. "
Transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirten Buruk, Erden Timur'la yakında transfer konusunu görüşeceklerini ifade etti.

Buruk, 'Transfer çalışmalarımız sürüyor. Erden bey yoğun bir şekilde görüşmelerini sürdürüyor. Yarın burada olacak. Tekrar görüşeceğiz son durum hakkında. Bu sene ekstra bir sabır gerekiyor. Oyuncular, Suudi Arabistan pazarını kendi ligini bekliyor. Şu anda transfer sürecinin başındayız. Bir çok seçenek bizim için çıkacak. Kadromuzu zenginleştirmek, kadroya katkı sağlayacak oyuncular almak istiyoruz. Bu sene lig ve Avrupa var. Daha iyi bir kadro oluşturmaya çalışacağız.' ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum