Öğretmen 2. Son bölüm tek parça full izle, 3. Yeni bölüm fragmanı

Fox Tv’nin yeni dizisi Öğretmen, 10 Mart Çarşamba akşamı 2. Bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Öğretmen 2. Son bölüm tek parça full izle! Öğretmen 3. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde…

Öğretmen 2. Son bölüm tek parça full izle, 3. Yeni bölüm fragmanı
12 Mart 2020 - 10:25
Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Öğretmen dizisi, 10 Mart Çarşamba akşamı 2. Bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. İlk bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturan Öğretmen dizisi, adından oldukça söz ettireceğe benziyor. Öğretmen dizisinin 2. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler, diziyi internette araştırmaya başladı. Öğretmen 2. Son bölüm tek parça full izle! Öğretmen 3. Bölüm fragmanı haberimizde…
ÖĞRETMEN 2. BÖLÜM ÖZETİ
Küçükkapı Lisesi 12A öğrencileri; geceyi arkadaşlarının öldüğü sınıfta geçirmişlerdir. Ertesi gün yaşadıkları sinir harbinin de etkisiyle bitkin düşmüşken Akif Erdem, sınıfa girer ve ikinci sorusunu sorar.
Rüya'nın hayatını mahveden sahte doping videosunu sosyal medyada yayan kişi aralarından kimdir? Öğrenciler; bir yandan canlarını kurtarmak için çabalarken bir yandan da gerçeklerin sandıkları kadar basit olmadığıyla yüzleşeceklerdir.
Küçükkapı Lisesi'ni bombalayan Akif'in haberleri ülkede gündem konusu olurken, komadan uyanan Zeynep'in bunları görmesi an meselesidir.
ÖĞRETMEN 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ÖĞRETMEN 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Öğretmen dizisinin 2. Bölümü biter bitmez dizinin bir sonraki bölümünde neler yaşanacağı da merak konusu oldu. Öğretmen 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte önümüzdeki hafta ekranlara gelecek olan Öğretmen 3. Bölüm fragmanı! 
ÖĞRETMEN 3. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum