Ofis Yem (OFYEM) halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir?

Sermaye Piyasası Kurulu, 3 Ağustos 2023 tarihinde Ofis Yem ile birlikte 2 şirketin daha halka arzını onayladı. Ofis Yem halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar, şirketin halka arz detaylarını araştırıyor. Ofis Yem halka arzında talep toplama tarihleri ve saatleri ne zaman, OFYEM kaç lot verir, Ofis Yem halka arz tamamen eşit mi, hangi bankalardan katılırım, hisse fiyatı ne kadar? Ofis Yem borsada ne zaman işlem görecek?

Ofis Yem (OFYEM) halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir?
04 Ağustos 2023 - 15:38
SPK, 3 Ağustos'ta bir haftalık bülten yayımladı. Yayımlanan bu bültende 3 şirket halka arz onayı aldı. Ayrıca Kurul, 2 şirketin de bedelsiz sermaye artırımına onay verdi. Halka arz onayı alan şirketler, Ofis Yem, Tatlıpınar Enerji ve İzdemir Enerji oldu. 

Sermaye artırımı için onay alan şirketler ise, Yayla Agro Gıda ve Kimteks Poliüretan oldu.

Ofis Yem'in halka arzı, bireysel yatırımcılar tarafından en çok araştırılan konulardan biri oldu. İşte şirketin halka arzında öne çıkan detaylar!

OFİS YEM HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Ofis Yem'in halka arzında toplam 22.750.000 lot satışa sunulacak.

OFİS YEM DAĞITIM YÖNTEMİ NE?

Şirketin taslak izahnamesine göre, halka arzda dağıtım yöntemi tamamen eşit dağıtım olacak. Yani bu halka arza katılan bireysel ya da kurumsal yatırımcıların tamamına eşit sayıda lot dağıtılacak. Dolasıyla herhangi bir tahsisat grubu da yok. 

OFİS YEM HALKA ARZ FİYATI NE KADAR?

SPK tarafından yayınlanan bültende, Ofis Yem'in halka arz fiyatı 27,20 TL şeklinde açıklandı.

OFİS YEM TALEP TOPLAMA TARİHLERİ NE ZAMAN?

Şirket, talep toplama tarihlerini henüz açıklamadı. Tarih netleştiğinde, aşağıda linkleri bulunan mobil uygulamalardan anlık bildirim gönderilecektir.

OFİS YEM NE İŞ YAPAR?

Ofis Yem, karma yem sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır.

Şirket’in temelleri 1993 yılında farklı sektörlerde iş yapan üç ailenin bir araya gelmesiyle atılmıştır. Dört yıl boyunca Çorum’da gerçekleştirilen faaliyetlerin getirdiği başarı ve ortakların uyumlu çalışmaları neticesinde faaliyetlerin Ankara’ya taşınması kararı alınmış ve Şirket 1997 yılında Ankara Ofis Yem Gıda ve Makine Sanayi Ticaret Anonim Şirketi unvanı ile kurularak faaliyetlerine başlamıştır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum