Odakır'dan Hasan Çınar ve Melih Eymen'e destek

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, SMA hastası Hasan Çınar Süyüm ve Melih Eymen Ceylan’a destek için Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenen yardım gecesine katıldı. Başkan Şeyhi Odakır, “Her iki evladımız da bizim de evladımız sayılır. Allah onlara şifa ailelerine sabır ve güç versin. Biz de üzerimize düşeni yapıyor ve evlatlarımız için desteğimizi veriyoruz. Kayseri’miz evlatlarına sahip çıkıyor” dedi.

Odakır'dan Hasan Çınar ve Melih Eymen'e destek
27 Ekim 2022 - 11:06
SMA hastası Hasan Çınar Süyüm ve Melih Eymen Ceylan için Kayseri seferber oldu. Kayseri protokolü ve Kayseri medyası, Hasan Çınar ve Melih Eymen’e destek olunması için çağrılarda bulundu. Birlik ve beraberlik örneği gösterilerek Erciyes Kültür Merkezi’nde Kayseri protokolünün katılımıyla yardım gecesi düzenlendi. Geceye KESOB Başkanı Şeyhi Odakır da katıldı.

ODAKIR ACIYA ORTAK OLDU

Yardım gecesinde çeşitli miktarlarda bağışlarda bulunularak, Hasan Çınar ve Melih Eymen’in şifa bulması için çaba sarf edildi. Protokol üyeleri başta olmak üzere iş insanları, esnaf, muhtarlar toplumun farklı kesimlerinden çok sayıda kişi bağış yaptı. KESOB Başkanı Şeyhi Odakır da Kayseri’nin evlatlarına kayıtsız kalmayarak acılarına ortak oldu, bağışta bulundu.

“SESSİZ KALAMAZDIK”

Başkan Şeyhi Odakır, bir süredir Hasan Çınar ve Melih Eymen için yapılan yardım faaliyetlerini ve ailenin çabasını takip ettiklerini söyledi. Odakır, “Her iki evladımız zor durumdalar. Aileleri kendi çabalarıyla yardım toplama çalışıyorlardı. Kayseri protokol üyelerimiz ve kıymetli basın mensuplarımız duyarsız kalmayarak kampanyaya omuz verdiler, geniş kitlelere duyurdular. Bunun akabinde Erciyes Kültür Merkezi’nde bir yardım kampanyası gecesi düzenlendi. Biz de bu geceye katılım sağladık. Evlatlarımızın durumuna, ailemizin çabasına sessiz kalamazdık. Toplumun çeşitli kesimlerinden çeşitli miktarda bağışlar gerçekleşti bu organizasyonda. Biz de evlatlarımızın şifa bulması için gücümüz nispetinde evlatlarımız için bağışta bulunduk. Allah herkesten razı olsun. Çocuklarımız inşallah bir önce şifalarına kavuşsun ve tedavilerini olduktan sonra bir kez daha buluşmak nasip olsun” ifadelerini kullandı.

BAĞIŞ ÇAĞRISI

Başkan Odakır, açıklamalarını çağrıda bulunarak şu sözlerle tamamladı: “Buradan bir kez daha ben de bütün esnaf ve sanatkârlarımıza, camiamıza çağrıda bulunmak istiyorum. Az çok demeden, gücümüz yettiğince ailelerimizle empati kurup evlatlarımıza bağış yapıp destek olalım. Bu yükün altından birlik ve beraberlikle, dayanışmayla kalkacağımızı düşünüyorum. Bu konuda öncülük edip ailelerimizin seslerini duyurmada büyük katkı sağlayan başta Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç’a, MHP Kayseri milletvekilimiz Sayın Baki Ersoy’a, protokolümüzün bütün üyelerine, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne ve tüm basın mensuplarına şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum