Obase Bilgisayar halka arz ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı?

Sermaye Piyasası Kurulu, 21 Temmuz tarihli bültende Obase Bilgisayar ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.’nin halka arz başvurusunu onayladı. Gelen bu onayın ardından yatırımcılar, OBASE halka arzının detaylarını araştırıyor. Obase Bilgisayar halka arz talep toplama tarihleri ve saatleri ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı, hisse kodu ve fiyatı nedir, alınır mı, ne iş yapar, hangi bankalar?

Obase Bilgisayar halka arz ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı?
21 Temmuz 2022 - 23:01
SPK’nın Obase Bilgisayar halka arzını onaylaması, borsa yatırımcılarını da hareketlendirdi. Şirketin halka arz onayı almasının ardından birçok kişi, Obase Bilgisayar ve halka arzı hakkında detaylarını araştırıyor. Halka arz hakkında detaylar haberimizde.

Şirket hakkında

OBASE , “Analitik Çözümler” ve “Sektörel Çözümler” ile uzmanlaşmış, öncü yazılım ve danışmanlık şirketlerindendir. Bilişim teknoloji çözüm sağlayıcısı, yazılım geliştirme şirketi ve sistem entegratörü olarak, Perakende, Telekom, Havayolları, Devlet, Finans ve İlaç sektörlerine yönelik “Analitik Çözümler” ve “Bilimsel Perakende Çözümleri” ile uzmanlaşmıştır.

Dünyanın önde gelen çözüm sağlayıcıları ile gerçekleştiği iş ortaklıkları OBASE, Yapay Zeka, Veri Madenciliği, Makine Öğrenmesi ve Veri Görselleştirme gibi teknolojileri kullanarak müşterilerinin iş değerini artırmasına yardımcı olur.

Obase Bilgisayar ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret A.Ş.
SPK Onay Tarihi:
21 Temmuz 2022
Talep Toplama Tarihleri: 28-29 Temmuz
Talep Toplama Süresi: 2 iş günü
Halka Arz Edilecek Pay (nominal değerli): 14.000.000 TL
Hisse Fiyatı: 10.50 TL
Halka Arz Yöntemi: Eşit Dağıtım
Hisse Kodu: OBASE

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum