Niyazi Harmanbaşı kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir?

Sosyal medyada paylaştığı videolarla adından söz ettiren Niyazi Harmanbaşı, birçok kişi tarafından merak edilen isimlerden biri oldu. Niyazi Harmanbaşı kimdir, kaç yaşında, nereli ne mezunu mesleği nedir, ne iş yapar?

Niyazi Harmanbaşı kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir?
28 Mayıs 2022 - 12:34
Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan ve Facebook, Twitter, Instagram, TikTok gibi mecralarda dikkatleri üzerine çeken bir isim Niyazi Harmanbaşı. İlişkiler üzerine videolar çeken ve takipçileri ile paylaşan Niyazi Harmanbaşı, birçok kişi tarafından merak edilen isimlerden biri oldu.

Başarılı videoları ve binlerce takipçiye sahip olmasıyla bilinen Harmanbaşı’nın hayatını merak edenler, kendisi hakkındaki bilgileri de internette araştırmaya başladı. Niyazi Harmanbaşı kimdir, kaç yaşında, nereli? Niyazi Harmanbaşı ne mezunu gibi sorular da internette sıkça araştırılıyor. İşte Harmanbaşı hakkında merak edilen bilgiler.

Niyazi Harmanbaşı kimdir?

Niyazi Harmanbaşı, sosyal medyada paylaştığı videolarla geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştır. Harmanbaşı, genellikle ikili ilişkiler üzerine videolar çekerek yayınlamaktadır.

Harmanbaşı kendisine ait web sitesinde; Yeditepe Üniversitesi - Uluslararası sertifikalı ilişki koçu olduğunu belirtmiş ve yaşı, nereli olduğuna dair diğer bilgilere yer vermemiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum