NFC özelliği açma iphone, Huawei, Samsung

Akıllı cep telefonlarında bulunan NFC özelliği, bu özelliği kullanan birçok kişinin işlerini kolaylaştırıyor. Ancak bazen cep telefonu kullanıcıları, NFC özelliğinin nasıl açılacağı konusunda internetten yardım alabiliyor. NFC özelliği nasıl açılır, Huawei, Samsung, Oppo, Iphone NFC özelliği ne işe yarar, telefonun neresinde?

NFC özelliği açma iphone, Huawei, Samsung
17 Temmuz 2022 - 17:33
Teknoloji geliştikçe akıllı cep telefonlarındaki özellikler de gelişmeye devam ediyor. Dünyanın en çok üretimini yapan ve kullanılan cep telefonu markaları da ürettikleri cihazlara yeni yeni özellikler eklemeyi sürdürüyor. Bu özelliklerden biri de şüphesiz NFC özelliği.

NFC özelliği, bu özelliği kullanan birçok kişinin işine yarıyor ve işlerini kolaylaştırıyor. NFC’yi kullanmak isteyen ancak telefonunda bu özelliği nasıl açacağını bilemeyenler de internetten yardım alıyor. İşte merakları giderecek NFC özelliği açma rehberi.

NFC özelliği Nasıl Açılır Samsung

NFC özelliği nasıl açılır Samsung, sorunu birçok kişinin karşı karşıya kaldığı bir sorun olmaktadır. Bunun çözümü için ise birçok yol bulunmaktadır. Bu çözümlerden ilki zorla yeniden başlatma olmaktadır. Yöntemi yapmak için öncelik olarak NFC’Yİ devre dışı bırakılması ve daha sonrasında güç düğmesi ve ses kapatma düğmesine birlikte ekran kapanıncaya kadar basılması gerekmektedir. Böylelikle yeniden başlatılması durumunda NFC rahatlıkla çalışabilecek ayara gelebilmektedir.

NFC Nasıl Açılır iPhone

NFC nasıl açılır iPhone kullanıcıları tarafından karışık bir durum gibi gözükse de oldukça kolay bir işlem olmaktadır:
Bunun için öncelik olarak ayarlar kısmına girilmesi gerekmektedir.
Girildikten sonra ise burada bulunan bağlı cihazlar sekmesine girilmeli ve ekranda çıkacak olan NFC menüsüne tıklanarak NFC’Yİ etkinleştir simgesine tıklanması gerekmektedir.
Böylelikle de IPhone kullanıcıları dakikalar içerisinde aktifleştirme işlemini tamamlayabilmektedir.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum