Neftçi Bakü Beşiktaş Haber Global canlı izle Youtube şifresiz

Neftçi Bakü ile Beşiktaş Konferans Ligi mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Neftçi Bakü Beşiktaş Haber Global canlı Youtube izle.

Neftçi Bakü Beşiktaş Haber Global canlı izle Youtube şifresiz
10 Ağustos 2023 - 20:00
Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında bugün deplasmanda Neftçi Bakü ile karşılaşıyor. Siyah-Beyazlılar, bu akşam galip gelip 17 Ağustos Perşembe günü sahasındaki maça daha rahat ve avantajlı çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Neftçi Bakü-Beşiktaş 11'ler:

Neftçi Bakü: Brkic, Qarayev, Tamas, Salahli, Buludov, Matias, Makhmudov, Ozobic, Israfilov, Hacıyev, Jaber

Beşiktaş: Mert, Rosier, Onana, Colley, Umut, Onur, Salih, Amir, Gedson, Muleka, Aboubakar

Avrupa’da 233. randevu

Siyah-Beyazlı futbol takımı bu akşam Neftçi Bakü karşısında Avrupa kupalarında 233. maçını oynayacak. Kartal, daha önce çıktığı 232 müsabakada 86 galibiyet, 47 beraberlik ve 99 yenilgi yaşadı. Söz konusu maçlarda 304 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 347 gol gördü.

Ante Rebic süre alabilir

UEFA Avrupa Konferans Ligi macerasına 2. eleme turundan start veren Kartal, bu turda Arnavutluk ekibi Tirana’yı 3-1 ve 2-0’lık skorlarla geçerek bir üst tura yükselmişti. Beşiktaş’ta kırmızı kart cezalısı olan Arthur Masuaku ile fiziksel olarak henüz hazır olmayan Rachid Ghezzal ve Cenk Tosun, Azerbaycan temsilcisi karşısında forma giyemeyecek. Şenol Güneş’in şans vermesi halinde yeni transfer Ante Rebic ise ilk kez Siyah Beyazlılar için top koşturmuş olacak.

Bakü'de özel karşılama

Bakü Neftçi Arena’da oynanacak maç öncesinde Siyah-Beyazlı kafile, dün Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye hareket etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Neftçi Bakü maçı kadrosuna şu isimleri dahil etti: “Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Francisco Montero, Onur Bulut, Omar Colley, Ante Rebic, Salih Uçan, Vincent Aboubakar, Daniel Amartey, Kerem Atakan Kesgin, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Kartal Kayra Yılmaz, Valentin Rosier, Jackson Muleka, Oğuzhan Akgün, Jean Onana, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy, Emrecan Bulut.”

Yolculuk 2 saat sürdü

Siyah-Beyazlılar, deplasmandaki Neftçi Bakü PFK maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla hareket ettiği Azerbaycan’ın Bakü kentine iki saat süren yolculuk sonunda ulaştı. Bir grup taraftarın havalimanında sevgi tezahüratları ve çiçeklerle karşılanan takım, karayoluyla konaklayacağı otele geçti.

NEFTÇİ BAKÜ - BEŞİKTAŞ CANLI İZLE