Nedir bu 129 com nedir? Nedirbu129.com Kayseri nedir?

Kayseri şehir meydanlarındaki reklam panolarında yer alan nedirbu129.com, kentte yaşayan vatandaşlar tarafından büyük merak konusu oldu. İnternette birçok kişi, nedir bu 129 com’un ne olduğunu araştırmaya başladı. Nedir bu 129 com nedir, geri sayım sonunda ne olacak, ne açıklanacak?

Nedir bu 129 com nedir? Nedirbu129.com Kayseri nedir?
23 Haziran 2022 - 18:28
Kayseri şehir merkezinde yer alan reklam panolarında son zamanlarda yer alan bir reklam, birçok kişiyi meraklandırdı. Reklamda yer alan ibareler üzerine, vatandaşlar da konuyu internette araştırmaya başladı.

Açık hava reklamlarında yer alan nedirbu129.com ibaresi, aynı zamanda sosyal medya mecralarında da insanların karşısına çıkınca, araştırma yapmak kaçınılmaz oldu.

Kayserili vatandaşlar merak ettikleri bu konuyu, Google’da araştırarak Nedirbu129.com nedir?’in yanıtı araştırmaya başladı.

Konu, birçok sosyal paylaşım ve forum sitelerinde de yer aldı. Söz konusu reklam kampanyasında yer alan siteye giriş yapıldığında ise geri sayım olduğu görüldü.

Web sitesinde, geri sayımın tamamlanmasına kalan süre hesaplandığında ise 6-7 Temmuz tarihlerine denk geliyor. Kayserililer, bu tarihte meraklarını gidermiş olacak.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum