Narkogüç operasyonunda 10 gözaltı

Kayseri’de narkotik ekipleri 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1 kişi ve para cezası ve aynı zamanda arama kaydı bulunan 1 kişi ile birlikte toplamda 10 şüpheli şahsı yakaladı. Yakalanan şahıslardan 3 kişi gözaltına alınırken yapılan aramalarda çeşitli suç unsurları da ele geçirildi. 

Narkogüç operasyonunda 10 gözaltı
02 Kasım 2023 - 12:41
KAYSERİ (1HA) – Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentin huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda dün 7 ekipten oluşan 28 personelin katılımıyla ‘Narkogüç’ operasyon gerçekleştirildi.

Yapılan operasyonda 10 şüpheli şahıs yakalanırken 3 kişi ise gözaltına alındı. Operasyon doğrultusunda şüpheli şahısların üzerlerinde ve ikamet ettikleri adreslerde yapılan aramalarda 110.7 gram esrar maddesi, 2.06 gram metamfetamin maddesi, 3.65 gram eroin maddesi, 3 adet lyrica sentetik ecza maddesi, 2 adet suboxon sentetik ecza maddesi, 1 adet tabanca ve 8 adet 9 mm fişek gibi suç unsurları ele geçirildi. 

Öte yandan operasyon kapsamında 2 Yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1 kişi ve para cezası ve aranma kaydı bulunan 1 kişi de yakalandı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum