Mustafa Tevfik Kürtüncü, AK Parti milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı

Önceki dönem AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tevfik Kürtüncü, bugün görevinden istifa ederek AK Parti Kayseri Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Mustafa Tevfik Kürtüncü, AK Parti milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı
15 Mart 2023 - 23:53
Cumhurbaşkanlığı ve 28’nci Dönem TBMM Milletvekilliği Seçimleri, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak. Siyasi partilerde ise aday adaylığı başvuru heyecanı yaşanıyor. AK Parti Kayseri milletvekilliği aday adaylığı için önceki dönem AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tevfik Kürtüncü de milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmişti. Bugün AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda aday adaylığı başvurusunu yaptı.
 
Kürtüncü konuşmasında “Kahramanmaraş depremlerinde ve yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi. 2005 yılından bugüne gerek gençlik kollarında gerekse ana kademe teşkilatlarında bulunduğu görevler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Kürtüncü, “Değerli bakanlarıma, milletvekillerime, Talas ve il ana kademe teşkilat mensuplarına, kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca gençliğimizin en güzel yıllarını Recep Tayyip Erdoğan davasına çatısı altında onurla ve gururla feda ettiğimiz gençlik kollarına da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. 2023 seçimlerinde büyük ve güçlü Türkiye için, Türkiye Yüzyılı’na damga vuracak bu dönemin ve 28’nci dönem milletvekilliği aday adaylığı sürecimin ülkemize, milletimize, partimize, teşkilatımıza ailemize ve şahsımıza hayırlı olmasını temenni ediyor” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum