Mükremin Gezgin TikTok kimdir, tutuklandı mı?

TikTok’ta yayınladığı videolarla adından söz ettiren Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında, nereli? Mükremin Gezgin tutuklandı mı, hakkında soruşturma mı açıldı, neden?

Mükremin Gezgin TikTok kimdir, tutuklandı mı?
09 Haziran 2022 - 11:00
Türkiye’de en çok kullanılan sosyal paylaşım platformlarından biri olan TikTok’ta son zamanlarda yaşanan bir olay akıllara durgunluk vermişti. Mükremin Gezgin adlı fenomen, hamile olduğunu iddia etmiş ve birçok kişiyi de bu yalana inandırmıştı.

Geçtiğimiz günlerde bir hastanenin doğumhanesinden video paylaşan Gezgin, kucağına aldığı çocuğu kendisinin doğurduğunu da söyleyerek yalanlarına devam etmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Mükremin Gezgin, günün en çok araştırılan isimlerinden biri olmuştu.

Mükremin Gezgin’in videolarını gören birçok kişi, doğumun gerçek olup olmadığını da internette aramayı sürdürüyor. Son zamanlarda özellikle Twitter’da da konuşulan isimlerden biri olan Mükremin Gezgin hakkında da araştırmalar sürerken, fenomen hakkında soruşturma açıldığı iddia edildi.

Ahaber’de yer alan habere göre; savcılık annelik müessesesini ayaklar altına alan Mükremin Gezgin hakkında soruşturma başlatırken, TikTok fenomenliği uğruna hangi hastanenin bu olaya karıştığı büyük merak konusu. Yeni doğduğu belli olan minik bebeğin ailesinin de kim olduğu araştırılıyor..

MÜKREMİN GEZGİN KİMDİR?

Tiktoker ve sosyal medya fenomeni olan Mükremin Gezgin 4 Nisan 1998 tarihinde başkent Ankara’da dünyaya geldi. Çektiği videolar ile kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. Eğitim hayatına Ankara’da başlayan Gezgin, lisede Bilişim okumuştur ve hala Ankara’da ikamet etmektedir. 15 yaşındayken nişanlanan ve 8 ay boyunca nişanlı kalan Mükremin Gezgin çok zor şeyler yaşadığını ifade ediyor.

Cinsel yöneliminden dolayı uzun zamandır babası ile arasının bozuk olduğunu söyleyen fenomen ailesi hakkında detaylı bilgi paylaşmıyor. Lise okuduğu yıllarda romanlar ile ilgili bir video çekmiş ve bu sayede fenomen olmuştur. Lise eğitimini tamamlayan fenomen üniversite okumamıştır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum