Mükremin Gezgin kimdir, hamile kalabilir mi, kadın mı erkek mi?

Son zamanlarda TikTok fenomenlerinden Mükremin Gezgin, sık sık araştırılan isimlerden biri oldu. Mükremin Gezgin kimdir, kadın mı erkek mi, doğum yaptı mı? Mükremin Gezgin eşi kimdir, kaç yaşında nereli, cinsiyeti nedir? Mükremin Gezgin hamile kalabilir mi, çocuğun babası kimdir, Mükremin Gezgin'in eşi kimdir?

Mükremin Gezgin kimdir, hamile kalabilir mi, kadın mı erkek mi?
07 Haziran 2022 - 21:23
Türkiye’nin en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan TikTok’ta adını geniş kitlelere duyuran Mükremin Gezgin, birçok kişi tarafından araştırılmaya başladı. Mükremin Gezgin, geçtiğimiz günlerde hamile kaldığını ve çocuk beklediği duyurmuştu.

Gezgin, TikTok’ta çektiği videolarda bu durumu sık sık gündeme getiriyordu. Hatta bu konuda öyle bir kurgu ve senaryo uyguladı ki birçok kişi bu durumu gerçek zannetti. Hattı Mükremin Gezgin’in hamile kalıp kalamayacağına dair sorular da internette sıkça ve yoğun olarak araştırılmaya başladı.

SONUNDA DOĞURDU!

Mükremin Gezgin, bugünlerde yayınladığı videoda uzun süredir beklediği çocuğu doğurduğunu açıkladı. TikTok’ta 1 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Mükremin Gezgin’in takipçileri, duruma ihtimal vermeyerek konuyu teyit etmek amacıyla internette araştırma yapmaya başladı. Gezgin’in oynadığı senaryo birçok kişi tarafından inandırıcı gelmiş olacak ki konu Twitter’da da gündeme geldi ve sosyal medya, Mükremin Gezgin’in doğum haberini konuşmaya başladı.

MÜKREMİN GEZGİN KİMDİR?

Tiktoker ve sosyal medya fenomeni olan Mükremin Gezgin 4 Nisan 1998 tarihinde başkent Ankara’da dünyaya geldi. Çektiği videolar ile kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. Eğitim hayatına Ankara’da başlayan Gezgin, lisede Bilişim okumuştur ve hala Ankara’da ikamet etmektedir. 15 yaşındayken nişanlanan ve 8 ay boyunca nişanlı kalan Mükremin Gezgin çok zor şeyler yaşadığını ifade ediyor. Cinsel yöneliminden dolayı uzun zamandır babası ile arasının bozuk olduğunu söyleyen fenomen ailesi hakkında detaylı bilgi paylaşmıyor. Lise okuduğu yıllarda romanlar ile ilgili bir video çekmiş ve bu sayede fenomen olmuştur. Lise eğitimini tamamlayan fenomen üniversite okumamıştır.

MÜKREMİN GEZGİN HAMİLE Mİ?

Hamile olduğu iddiasını günden güne arttıran Mükremin Gezgin’e takipçileri inanmaya başladı. Ultrason fotoğrafı ve hamile karnı görünümünde olan karnı ile sıklıkla poz vermeyi ihmal etmeyen Mükremin Gezgin’in nasıl hamile olduğu yakın mercek altına alındı. Mükremin Gezgin’in biyolojik anlamda erkek olduğu söyleniyor. Bu da doğal olarak Mükremin Gezgin’in hamile olamayacağını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum