Müge Anlı Sayyora Abdukarimaova kimdir, kaç yaşında, nerede kayboldu, bulundu mu?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sayyora Abdukarimova aranıyor. Sayyora kimdir, kaç yaşında, nereli? Sayyora Abdukarimova nerede, ne zaman kayboldu?

Müge Anlı Sayyora Abdukarimaova kimdir, kaç yaşında, nerede kayboldu, bulundu mu?
31 Mayıs 2022 - 10:49
ATV ekranlarında sabah kuşağının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevilen programda, kayıp şahıslar aranıyor faili meçhul cinayetler aydınlatılmaya devam ediyor.

Her gün birbirinden farklı olayların yer aldığı program, Türkiye gündeminde geniş yer tutmaya da devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 31 Mayıs 2022 Salı günkü programında bu kez iki çocuk annesi Sayyora Abdukarimova aranıyor.

Sayyora Abdukarimova kimdir?

Müge Anlı’nın programında arayışına başlanan Sayyora Abdukarimova, 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü kaybolmuştur. Aslen Özbek olan 37 yaşındaki Abdukarimova, eşiyle uzun zamandır ayrı ve Özbekistan’da yaşıyor. 18 ve 12 yaşında iki çocuk annesi olan Sayyora, kardeşi tarafından aranmaya başladı.

Sayyora, 2015 yılından bu yana sık sık Türkiye’ye geliyor. Türkiye’ye geldiği zaman, Alanya’da kardeşinin yanında kalıyor. Son olarak 4 Nisan’da Türkiye’ye geliyor. Sayyora, 5 Mayıs tarihinde evli iki çocuk babası olan Konya’da yaşayan İsmail’in yanına gitmek üzere kardeşinin yanından ayrılıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum