Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu evlendi mi, düğünleri oldu mu?

Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı, geçtiğimiz hafta evleneceği haberini duyurmuştu. Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran Müge Anlı’nın düğün görüntüleri birçok kişi tarafından merak ediliyor. Müge Anlı evlendi mi, düğünü oldu mu, ne zaman olacak, gelinlikli düğün fotoğrafları var mı?

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu evlendi mi, düğünleri oldu mu?
27 Haziran 2022 - 11:04
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, geçtiğimiz hafta programın canlı yayınında mutlu haberi duyurmuştu. Müge Anlı’nın, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini söylemesinin ardından çiftin düğünleri büyük merak konusu oldu.

Uzun zamandır ATV ekranlarında sabah kuşağı programı sunan Müge Anlı, programla birlikte geniş kitlelere adını duyurmuştu. Programda kayıp şahısların bulunmasında büyük rol oynayan ve faili meçhul cinayetlerin aydınlatılmasında da etkili olan Anlı, birçok kişinin sevdiği isimlerin başında geliyor. Başarı çıtasını her geçen gün yükselten Anlı’nın programı, reytinglerde de bu başarıyı gösterdi. Uzun zamandır evlilik planları yapan Müge Anlı, sonunda kiminle evleneceği konusunda bilgi paylaştı.

MÜGE ANLI EVLENDİ 

ATV ekranlarında yayınlanan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli televizyon programıyla ekrana gelen Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile 25 Haziran tarihinde hayatını birleştirdi.

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?

Şinasi Yüzbaşıoğlu, Adana doğumludur ve 58 yaşındadır. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmıştır. Yakında Müge Anlı ile evlenecektir. Daha önce Adana emniyet müdürlüğünde de görev almıştır. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür. Daha önce Adana'da da aynı görevde bulunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum