Müge Anlı'da inanılmaz dolandırıcılık! Boş bidonlar altınlarla doldu

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir dolandırıcılık olayı ele alındı. Programı izleyenler dolandırıcılık olayı karşısında şaşkına döndü. Bidon dolusu altın vaadiyle dolandırıldılar.

Müge Anlı'da inanılmaz dolandırıcılık! Boş bidonlar altınlarla doldu
05 Şubat 2020 - 12:13
Müge Anlı ile tatlı sert programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Şok eden dolandırıcılık ekranlara taşındı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dolandırıcılık hikayesini dinleyenler, şoka döndü.
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 4 çocuk babası evli bir adamın genç kızla nişan yaparak 350 bin lirasını dolandırdığı ortaya çıkmasının ardından bugün şaşkına çeviren bir gelişme daha yaşandı. İhsan Çapan adındaki şahsın Mardin ve Diyarbakır illerinde yaşayan dört vatandaşı daha altın vaadiyle dolandırdığı ortaya çıktı. BİDON DOLUSU ALTIN VAADİYLE DOLANDIRDILDILAR! Mardin'de yaşayan bir vatandaş, İhsan Çapan adındaki şahsın ve ağabeyinin kendilerini çil çil altın vaadinde bulunarak tüm mal varlıklarını aldığını söyledi. Vaadedilen altınlar çıkmayınca, kendilerini üç harflilerle korkuttuklarını ve bu durumunu da kimseye anlatamadıklarını dile getirdiler. İLLÜZYON NUMARASI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ! Müge Anlı canlı yayına 10 bidon getirerek, mağdurlardan kendilerini nasıl dolandırıldıklarını anlatmalarını istedi. Dolandırıcıların illüzyon numarası ise şaşkına çevirdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum