Müge Anlı Ahmet Ataoğlu kimdir, kaç yaşında, bulundu mu?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ahmet Ataoğlu aranıyor. Ahmet Ataoğlu kimdir, kaç yaşında, nerede kayboldu mu? Öldürüldü mü, katili kim?

Müge Anlı Ahmet Ataoğlu kimdir, kaç yaşında, bulundu mu?
15 Haziran 2022 - 10:26
ATV ekranlarının sevilen sabah kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Saat 10.00’da ekranlara gelen programda faili meçhul cinayetler aydınlatılmaya, kayıp şahıslar da bulunmaya çalışılıyor. Müge Anlı izleyicileri de meydana gelen olayları pür dikkat takip ediyor.

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu kez kendisinden 10 gündür haber alınamayan Ahmet Ataoğlu aranıyor. Ataoğlu’nun ailesi canlı yayına katılarak evlatlarının bulunmasını istiyor. 34 yaşındaki Ahmet Ataoğlu’nun motosikleti ise boş bir arazide bulundu.

Yaşanan gelişmeler sonrası Ataoğlu’nun kayıp vakası canlı yayında konuşuluyor. Antalya’da kayıplara karışan Ahmet Ataoğlu’nun motosikletinin maskeli bir şahıs tarafından bulunduğu belirtildi.

5 Haziran tarihinden beri kendisinden haber alınamayan Ahmet Ataoğlu'nun son olarak eniştesini ve ablasını aradı. Kaybolmadan 1 gün önce Sezer isimli arkadaşıyla problem yaşayan Ataoğlu, iddiaya göre bu kavgada öldürülmekle tehdit edildi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum