Müge Anlı 25 Mayıs 2022 ATV Youtube Canlı full tek parça izle

ATV ekranlarının sevilen sabah kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da ekranlara gelmeye devam ediyor. Müge Anlı’yı kaçırmak istemeyen izleyiciler, Müge Anlı 25 Mayıs 2022 Çarşamba ATV Youtube Canlı full izle tek parça gibi araştırmalar yapmaya başladı.

Müge Anlı 25 Mayıs 2022 ATV Youtube Canlı full tek parça izle
25 Mayıs 2022 - 08:45
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün yeni bölümleri ve canlı olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Faili meçhul cinayetler aydınlatılmaya, kayıp şahıslar ise bu program vasıtasıyla bulunmaya çalışılıyor.

Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı’nın hazırlayıp sunduğu program, izleyicileri sabah saatlerinde adeta ekranlarının başına kilitlemeye de devam ediyor. Son zamanların en çok izlenen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’i kaçırmak istemeyenler, internette canlı izleme linki araştırıyor.

Müge Anlı’da son zamanlarda en çok araştırılan konulardan biri olarak; Amasya’da cinayete kurban giden Muhammet Burhan oldu. Burhan’ın katili bulundu mu, itiraf geldi mi, olay aydınlatıldı mı? gibi soruların yanıtları da programda işlenme devam ediyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Canlı izle

Programı canlı olarak izlemek isteyenler için hazırladığımız aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

https://www.atv.com.tr/canli-yayin

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum