Mucize Doktor 25. son bölüm tek parça izle, Mucize Doktor 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden reyting şampiyonu dizisi Mucize Doktor, 5 Mart Perşembe 25. Bölümüyle ekranlara geldi. Mucize Doktor, 25. Son bölüm tek parça izle, 26. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Mucize Doktor 25. son bölüm tek parça izle, Mucize Doktor 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
06 Mart 2020 - 00:24
Fox Tv’nin reyting şampiyonu dizisi Mucize Doktor, 5 Mart Perşembe akşamına yine damgasını vurdu. Mucize Doktor 25. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler dizinin bu bölümünü internette araştırıyor. Mucize Doktor 25. Son bölüm tek parça izle! 26. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
FOX ekranlarında her perşembe akşamı yayınlanan ve beğeniyle takip edilen Mucize Doktor dizisinin 25. bölümü bu akşam ekranlara geldi. Mucize Doktor’un son bölümünde; Yeni asistan Damla herkesin dilindedir ama kimse bu hırs küpü kıza nasıl yaklaşacağını pek bilememektedir. Ve Ali, bir hastaya söylememesi gereken bir şey söyleyince kendini tekrar Tanju'nun hedefinde bulur. İşte Mucize Doktor 26. yeni bölüm fragmanı ve 25. son bölüm izleme ekranı.
MUCİZE DOKTOR 25. BÖLÜM ÖZETİ
Kıvılcım'la savaşmaya karar veren Beliz, yeni kliniği tekrar açıp bir de üstüne cerrahi bölüme yeni bir asistan alınca kılıçlar yeni baştan çekilir ve bu sefer kavga iki kişinin kovulmasına kadar varır. Öte yandan yeni asistan Damla herkesin dilindedir ama kimse bu hırs küpü kıza nasıl yaklaşacağını pek bilememektedir. Ve Ali, bir hastaya söylememesi gereken bir şey söyleyince kendini tekrar Tanju'nun hedefinde bulur.
MUCİZE DOKTOR 25. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
MUCİZE DOKTOR 26. BÖLÜM FRAGMANI

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum