MSB Bakanı Akar: Güçlü ve büyük Türkiye için çalışacağız

Kayseri Niğdeliler Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Hulusi Akar, “‘Güçlü ve büyük bir Türkiye.’Cumhur ittifakı ile Türkiye çağ atlamıştır” dedi. 

MSB Bakanı Akar: Güçlü ve büyük Türkiye için çalışacağız
06 Mayıs 2023 - 13:55
Kayseri Niğdeliler Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Hulusi Akar, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Niğde Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları, MHP Milletvekili adayları, Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili adayı Önder Narin ile diğer adayları, BBP Kayseri Milletvekili adayları, Niğdeliler ve davetliler katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte ilk olarak konuşan Kayseri Niğdeliler Derneği Elvan Öztürk, gelenlere teşekkür ederek dernek faaliyetlerinden bahsetti.

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, “Niğde’nin güzellikleri saymakla bitmez. Bizim yapmaya çalıştığımız, ‘Güçlü ve büyük bir Türkiye.’ Cumhur ittifakı ile Türkiye çağ atlamıştır.  Nasıl ki sorunları çöze çöze geldiysek öyle devam. Güven içinde müreffeh yaşayabilmemiz için çalışacağız. Esas olan bu ülkenin refahı. Hem ülke sınırlarını hem de insanlarımızın huzurunu sağlamak görevimiz. Bu bazen birilerini rahatsız ediyor. Nasıl yapmayacaksın? Yükümlülüklerimizi yerine getirdik, getirmeye devam ediyoruz. 
Fransızlar yaptıklarını unutuyor bizi soykırımla suçluyor. Biz sadece ve sadece halkımızın menfaati ne ise onu yapacağız. Milli olan kim varsa CHP’li, İYİ Partili yada hangi partiyi seven varsa anlatın. Ülkenin birliği ve beraberliği için kendinizin dışında akrabalarınızı, komşularınızı ikna edin” diye konuştu. Program Bakan Akar’a plaket verilmesinin ardından sona erdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum