Molde – Galatasaray maçı EXXEN şifresiz canlı maç izle

Ülkemizi Avrupa’da temsil eden Galatasaray, deplasmanda Molde ile karşılaşıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamalarına kalmak isteyen Cim Bom Molde karşısında galip gelmeyi hesaplarken maçın heyecanını yaşamak isteyenler de araştırmalara başladı. Molde ile Galatasaray arasındaki karşılaşma için internette birçok kişi Molde Galatasaray kaçak maç izle Molde GS korsan maç yayını izle Molde Galatasaray maçı taraftarium24 canlı izle Molde Galatasaray donmadan izle Molde Galatasaray Exxen canlı maç yayını izle Molde GS taraftarium24 canlı izle Molde Galatasaray şifresiz bedava maç izle justin tv canlı izle Molde Galatasaray jestyayın izle gibi araştırmalar yapıyor.

Molde – Galatasaray maçı EXXEN şifresiz canlı maç izle
23 Ağustos 2023 - 21:15
Takımlarımızın Avrupa arenasındaki mücadeleleri kaldığı yerden devam ediyor. Galatasaray da ülkemizi, Şampiyonlar Ligi’nde grup maçlarında temsil etmek için mücadele ediyor. Geçen seneyi şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı ilk eleme turunda Zalgiris’i elemeyi başarmıştı. Daha sonra ise Olimpija’yı farklı skorlarla geçen Cim Bom, adını play-off turuna yazdırmayı başarı. Şimdi hedef ise grup maçlarında boy göstermek. Galatasaray, Molde’yi de elemek ve adını gruplara yazdırmak istiyor.

Bu dev mücadelenin başlaması ile birlikte Molde ile Galatasaray arasındaki karşılaşma için internette birçok kişi Molde Galatasaray kaçak maç izle Molde GS korsan maç yayını izle Molde Galatasaray maçı taraftarium24 canlı izle Molde Galatasaray donmadan izle Molde Galatasaray Exxen canlı maç yayını izle Molde GS taraftarium24 canlı izle Molde Galatasaray şifresiz bedava maç izle justin tv canlı izle Molde Galatasaray jestyayın izle gibi araştırmalar yapıyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi başarı ile temsil etmek isteyen sarı kırmızılı ekip, sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyor. Norveç’in köklü takımlarından biri ile karşılaşan Okan Buruk ve öğrencilerinin aklındaki tek şey, deplasmandan en az berabere ayrılmak. İlk hedefi galibiyet olan Cim Bom, işi şansa bırakmak istemiyor. Galatasaray, kendi evinde oynayacağı rövanş mücadelesinde de galip gelerek, adını gruplara yazdırmayı hedefliyor.

Molde – Galatasaray mücadelesinin başlaması ile birlikte maç hakkında detaylı araştırmalar da başladı. Özellikle maçın hangi kanalda yayınlanacağı sorusu internette sıklıkla araştırılıyor. İşte heyecanla beklenen Molde – Galatasaray maçı hakkında tüm detaylar!

MOLDE – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu ilk maçı olan Molde – Galatasaray maçı saat 22.00’de başlayacak. Aker Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı İngiliz Hakem Anthony Taylor yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemleri ise Stuart Burt ve Lee Betts olacak. Karşılaşma naklen EXXEN ekranlarından yayınlanacak.

MOLDE – GALATASARAY MAÇI 11’LERİ BELLİ OLDU

Molde: Karlstrom, Haugan, Bjornbak, Ellingsen, Knudtzon, Eriksen, Mannsverk, Breivik, Haugen, Brynhildsen, Eikrem.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Berkan, Sergio, Yunus, Mertens, Kerem, Icardı

MOLDE – GALATASARAY CANLI İZLE