Milletvekili Ersoy'dan Hasan Çınar ve Melih Eymen için canlı yayın 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri'de Spinal Muskuler Atrofi (SMA) hastası Hasan Çınar ve Melih Eymen için sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı.

Milletvekili Ersoy'dan Hasan Çınar ve Melih Eymen için canlı yayın 
20 Ekim 2022 - 12:33
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri'de yaşayan ve SMA hastalığı ile mücadele eden Hasan Çınar ve Melih Eymen için sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Yayına Kayseri'nin yanı sıra çevre şehirlerden de iş insanları katıldı. Yayına katılanlar, Hasan Çınar ve Melih Eymen için başlatılan kampanyaya destek verdi.

Yayına katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, yayına destek veren herkese teşekkür etti. Çiçek, “Öncellikle herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle gecenin bu saatinde hem yayın yaptığınız için hem de yayına katılan arkadaşlarımızın duyarlılıkları için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bizler hep beraber hem Hasan’ı hem de Melih’i her gördüğümüz yerde onların ailelerinin ızdıraplarını görüyoruz. Onlara bekleyin, bir şey yapmadın durun diyemeyiz. Çünkü hepimizin evladı var” şeklinde konuştu. 

‘SİZİN YÜKÜNÜZÜ BEN ALDIM, KABUL ETTİM’

Vali Gökmen Çiçek’in SMA hastası Melih Eymen ve Hasan Çınar için yaptığı yardımı kendisinin üstleneceğini söyleyen Vekil Ersoy, “Sizin bu duyarlılığınızdan dolayı ben teşekkür ederim. Siz, bizim ilimizin valisisiniz ve bizim için çok kıymetlisiniz. Burada İl Başkanımızın, ilçe başkanımızın, MHP milletvekilleri olduğu yerde sizin yükünüzü ben üstleniyorum. Bunu söylüyorum, size bir yük bırakmayız bu manada. Siz zaten ilimizin bütün yükünü komple manevi olarak üstlenmiş durumdasınız. Ben sizin adınıza olan 10’ar bin TL’yi buradan çocuklarımıza ulaştıracağım. Sizin yükünüzü ben aldım, kabul ettim Allah kabul etsin. Düşünceniz yeterli. Kayseri olarak biz hayırla yarışan bir memleketiz, siz daha iyi biliyorsunuz. Hayırseverlerimiz var. Ve biz bu iki evladımızı tedavileri noktasında, bu ücretleri toplama noktasında geciktirdiğimizi düşünüyorum. Ben Adnan Başkanımızı (Adnan İncetoprak) bu işin yol başçısı yaptım. Dedim ki Adnan abi sen bu işi takip edeceksin, biz üzerimize düşen ne varsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

400-500 BİN LİRAYA YAKIN PARA TOPLANDI

Gerçekleşen canlı yayından 400-500 bin liraya yakın para toplandığını açıklayan Ersoy, “Toplamda şu anda SMS’ler ve rakam söylemeyenler hariç yaklaşık 400-500 bin liraya yakın para toplandı. Ama tabi bu rakamın, SMS’ler ve rakam açıklanmayan arkadaşlarımızın vereceği miktarla çok farkı yerlere gideceğini düşünüyorum. Ve farklı projelerimiz de var. Mesela Adana Demirspor maçında tüm tribün gelirlerinin bu iki çocuğumuza aktarılması konusunda ve girişlere bir kumbara koyalım gibi bir talepte bulunuldu, bir proje ortaya koyuldu. Böyle bir çalışmamız var. SMS’ler ile de çok ciddi bir gelir elde edeceğimizi düşünüyoruz. 25 Ekim Salı günü de Erciyes Kültür Merkezi’nde çocuklarımız için Kayseri Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde bir gece olacak” diye konuştu.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum