MHP'li İsmail Özdemir'den Epçe'ye doğal gaz müjdesi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, 14 Mayıs seçimleri sonrası meclise 24 yazılı soru önergesi verdi. Kayseri’nin sorunlarını meclis gündemine taşıyan Özdemir’e Develi ilçesine doğal gaz alt yapısının kurulması için ilgili bakanlıktan cevap geldi.

MHP'li İsmail Özdemir'den Epçe'ye doğal gaz müjdesi
21 Ağustos 2023 - 14:23
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri’nin sorunlarını meclis gündemine taşıyor. 24 yazılı soru önergesi ile rekor kıran Özdemir’e ilgili bakanlıklardan cevaplar da geldi. Özdemir’in Develi ilçesi için doğal gaz altyapısının kurulmasına ilişkin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na verdiği yazılı soru önergesi yanıt buldu. 



EPÇE MAHALLESİ ALINACAK KARAR SONRASI DOĞAL GAZA KAVUŞACAK

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’in Kayseri’de Develi ilçesi Epçe mahallesine doğal gaz alt yapısına ilişkin verdiği yazılı soru önergesinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan gelen yanıtta; “Önergede bahsi geçen Kayseri ili Develi ilçesi Sindelhöyük Mahallesi'nde yer alan tüm imarlı alanlara doğal gaz arzı sağlanmış olup doğal gaz şebeke hattı kadastral yollardan geçirilerek imar bütünlüğü olmayan bazı alanlarda da doğal gaz arzı sağlanmıştır. Epçe Mahallesi'nin ise tamamında imar bütünlüğü bulunmadığından yatırımlara başlanamamış olup imar plan uygulaması bulunmayan bölgelerde ilgili belediye tarafından yapı kayıt belgesi bulunan yapının bulunduğu bölge kavramının yasal gerekliklerinin yerine getirilmesi, yatırımla ilgili deplaseden kaynaklanabilecek tüm maliyetlerin üstlenileceğine yönelik taahhüt verilmesi ve ardından belediye meclis kararların alınması akabinde bölgede faaliyet gösteren dağıtım şirketi tarafından yatırım planına uygun olarak çalışmalara başlanabilecektir” denildi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum