MHP Kayseri Milletvekili Ersoy'dan Erol Bedir ve yönetimine suç duyurusu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor önceki başkanı Erol Bedir ve yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

MHP Kayseri Milletvekili Ersoy'dan Erol Bedir ve yönetimine suç duyurusu
11 Mart 2020 - 13:41
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor’un önceki başkanı Erol Bedir ve yönetimi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Yaptığı suç duyurusunu sosyal medya hesabı Twitter’dan duyuran Ersoy, “Kayserisporumuza zarar vermemek adına bekletmiş olduğum mahkeme sürecini bugün itibariyle Kayseri Başsavcılığına Hazırlık No :2020/11551  dosyasıyla başvurumuzu yaparak başlattık. Kayserispor sahipsiz değildir. Herkes yaptıklarının hesabını verecek. Şimdi hesap verme zamanı..” ifadelerini kullandı.


Kayserispor’un borçlandırılmasına yönelik eleştiriler sürekli kentin gündeminde geniş yer tutuyordu. Eleştiri oklarının hedefi olan Erol Bedir ve yönetimi istifa etmiş, yerine Türkiye Süper Ligi’nin ilk kadın başkanı da olan Berna Gözbaşı geçmişti. Erol Bedir ve yönetimi 7 Aralık 2019 tarihinde yapılan genel kurulda aklanmış ve bu karar da oldukça eleştirilmişti.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor önceki başkanı Erol Bedir ve yönetimi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ersoy’un suç duyurusunda Erol Bedir hakkında yer alan iddialar ise, “Kayseri Spor Kulübü Derneği’nin zarara uğratma, Dernekler Kanunu’na muhalefet, zimmet ve görevi kötüye kullanma.”
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum