Mesut Özil Endonezya Jakarta'ya neden gitti, transfer mi oluyor?

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, sezon içerisinde kadro dışı kalmıştı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Mesut Özil’in Endonezya’nın başkenti Jakarta’ya neden gittiği merak konusu oldu. Mesut Özil transfer mi oluyor, Fenerbahçe’den ayrılıyor mu?

Mesut Özil Endonezya Jakarta'ya neden gitti, transfer mi oluyor?
24 Mayıs 2022 - 18:36
Ocak 2021’de Arsenal’den Fenerbahçe’ye transfer olan yıldız futbolcu Mesut Özil, 2021-2022 sezonunda Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı kalmıştı. Sezonun tamamlanması ile birlikte Mesut Özil’in akıbeti de merak konusu oldu. Hakkında sık sık Arap ülkelerine transfer olacağı yönünde iddialar çıkan Özil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisini seven Fenerbahçeli taraftarları endişelendirdi.

Özil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Endonezya’nın başkenti Jakarta’nın görüntülere yer verdi. Özil’in havalimanından yaptığı paylaşımın ardından kendisinin neden orada olduğu da merak konusu oldu.



Mesut Özil Endonezya’ya neden gitti?

Tecrübeli yıldız, M10 ve BigShoe vakfının yapacağı yardımlar için beş günlüğüne Jakarta'ya gitti.

Sosyal medya hesabından da Endonezya'ya gideceği için heyecanlı olduğunu ifade eden Mesut Özil'in hem ortağı olduğu spor ayakkabı markasının daveti için hem de yapacağı yardım için orada olduğu öğrenildi.

İşte Mesut Özil'in yoğun güvenlik önlemleri altında Jakarta havalimanında çekilen görüntüleri...
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum