Melis Ketenci kimdir, kaç yaşında, nereli? Melis Ketenci mesleği...

Perihan Savaş’ın oğlu Savaş Zafer’in nişanlısı Melis Ketenci, magazin okuyucularının merak ettiği isimlerden biri oldu. Melis Ketenci kimdir, kaç yaşında, nereli? Melis Ketenci ailesi, babası, annesi kimdir, burcu nedir, ne mezunu, boyu, kilosu kaç?

Melis Ketenci kimdir, kaç yaşında, nereli? Melis Ketenci mesleği...
22 Haziran 2022 - 13:19
Ünlü oyuncu Yılmaz Zafer ve Perihan Savaş’ın oğlu Savaş Zafer, geçtiğimiz günlerde nişanlanmıştı. Melis Ketenci ile dünya evine girmeye hazırlanan Savaş Zafer’in askere gitmesinin ardından, Perihan Savaş oğlu ile fotoğrafını paylaştı.

Savaş Zafer’in nişanlısı Melis Ketenci de birçok kişi tarafından merak edilen isimlerden biri oldu. Perihan Savaş’ın müstakbel gelini Melis Ketenci kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

MELİS KETENCİ KİMDİR?

Melis Ketenci, 1996 yılında Muğla'da doğmuştur. 26 yaşındaki Ketenci, sosyal medya fenomeni olarak hayatını sürdürmektedir. 1,58 boyunda ve 50 kilodur. Aslen Gaziantepli olan Melis Ketenci anne tarafından ise Rize'lidir. İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olmuştur. Üniversiteden mezun olan Melis Ketenci iki büyük firmada reklam ve tanıtım departmanlarında çalışmıştır.

Melis Ketenci bu günlerde Türk Sineması'nın usta isimlerinden Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer ile birlikte nişan hazırlıkları yapıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum